20bet Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
10.0/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Bumi ka padagang software luhur;
  • Sababaraha pilihan pembayaran;
  • Obrolan Live dibuka 24/7;
  • Kaulinan anu ramah;

Kalemahan

  • Sababaraha larangan nagara;

Rinci

Juragan TechSolutions Group N.V.
website https://20bet.com/casino
Asup 1000
Didirikeun 2020
Lisénsi Curacao
Bahasa Inggris, Jerman, BABISI, Portugis, Hungaria, Norwegian, Spanyol, Prancis, Finleg, Czech, CIEI, Czech, Czech, CIEI, Czech, Czem
RTP Henteu diajarkeun
Manual Flushing Henteu sayogi
Program Afiliasi Playamo Partners
Batesan Mindahkeun Eur 4,000 per dinten, eur 10,000 per minggu, eur 40,000 per bulan
Mindahkeun Bank 5-7 dinten
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 3-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-12 jam
Waktos Respon 1 dinten
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu diperyogikeun, mobile / tablet, olahraga
Syarat 100% dugi ka € 120 + 120 bonus 20 dugi 50% dugi

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • 20bet Casino

    100% dugi ka € 120 + 120 bonus 20 dugi 50% dugi

20bet Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
10.0/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    10
  • Payment Methods

    10
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • 22bet Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    122% Bonus Bonus, dugi ka 300

    • Dikuatkeun ku sababaraha softwares mingpin;
    • Sayogi dina Mobile;
    • Pormat instan;
    • Ngawengku Casinos Liver;
    • Kabuktian ku audit mandiri;
    • Aman sareng enkripsi SSL;
    • Sayogi kanggo pamaén Latvian;
    • Staf dukungan henteu sayogi salami jam;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Betamo Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    Nepi 100 bonus anu édang dina ..., 100% dugi ka € / $ 150 + 100 Squnon bonus ..., 100% dugi ka slot € / $ 15% dugi ka slot € / 15% dugi ka slot kubu Stax € / $ 250 + 100 bonus boneka dina slot Empire Oge

    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • 24/7 Live Chat anu sayogi;
    • Desain anu paling ramah;
    • Antreface ramah pangguna;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Joo Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    100% bonus, dugi ka 100 + 100 spins

    • Desain anu paling ramah;
    • Sing gampangna;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Tim dukungan anu saé;
    • Wates ditarik;
    • Lalaunan mundur;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari