22bet Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
10.0/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Dikuatkeun ku sababaraha softwares mingpin;
  • Sayogi dina Mobile;
  • Pormat instan;
  • Ngawengku Casinos Liver;
  • Kabuktian ku audit mandiri;
  • Aman sareng enkripsi SSL;

Kalemahan

  • Sayogi kanggo pamaén Latvian;
  • Staf dukungan henteu sayogi salami jam;

Rinci

Juragan Marikit Holdings Ltd Casinos
website https://22bet.com/
Asup 999
Didirikeun 2018
Lisénsi UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority
Bahasa Estonaki, Vietnam, Inggris, Perancis, Belanda, Polandia, Georgian, Finish, Ckhian, Rambe 201a, Thana, Taiwie, Taiwan Sam , ITIAL, Portugis, Urang, Indonésia, Azerbaij, Norwegana, Korea, Albania, Coker, Bularian, Matasia, Mata
RTP Diaudkeun umum
Manual Flushing Henteu sayogi
Program Afiliasi 22bet Partners
Batesan Mindahkeun Teu dinyatakeun
Mindahkeun Bank 3-7 dinten
E-Dompét 24 jam
Kiridit / Debit 3-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 2255
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-24 jam
Waktos Respon Taun
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 18+ Sarat & Kaayaan Panawaran. Punten maenkeun tanggung jawab - Begambleare.org

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

22bet Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
10.0/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    10
  • Payment Methods

    10
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Betamo Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    Nepi 100 bonus anu édang dina ..., 100% dugi ka € / $ 150 + 100 Squnon bonus ..., 100% dugi ka slot € / $ 15% dugi ka slot € / 15% dugi ka slot kubu Stax € / $ 250 + 100 bonus boneka dina slot Empire Oge

    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • 24/7 Live Chat anu sayogi;
    • Desain anu paling ramah;
    • Antreface ramah pangguna;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Joo Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    100% bonus, dugi ka 100 + 100 spins

    • Desain anu paling ramah;
    • Sing gampangna;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Tim dukungan anu saé;
    • Wates ditarik;
    • Lalaunan mundur;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Betsafe Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    100% dugi ka 1000 Trn + 200 Bonus ..., 50% dugi ka 2000 Disk + 200 Bonus ..., 100% dugi ka 2500 Nok + 1000 Cad + 1000 Slot spiles spiles

    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Ditarikna henteu terbatas;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Kabuktian adil ku TST;
    • Sababaraha nagara terbatas;
    • Henteu aya nomer telepon internasional;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari