Barbados Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.5/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Kaulinan ponsel hiji pilihan;
  • Sayogi di Play instan;
  • Hirup kasino dibuka;

Kalemahan

  • Henteu aya obrolan anu hirup;

Rinci

Juragan Aspire Global International Ltd Casinos
website https://www.barbadoscasino.com/
Asup 947
Didirikeun 2017
Lisénsi Curacao
Bahasa Jérman, Norwegia, basa Inggris, Finrandia, Swédia
RTP
Manual Flushing Diaudkeun umum
Program Afiliasi Royal Affiliates
Batesan Mindahkeun 7000 $ per bulan
Mindahkeun Bank 5-7 dinten
E-Dompét 24 jam
Kiridit / Debit 3-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 811
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 48 jam
Waktos Respon n/a
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 18+ Sarat & Kaayaan Terpasang - Beghambleare.org

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • Barbados Casino

    100% bonus, dugi ka € / $ 200 + 100 spins tambahan

Barbados Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.5/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • GetSlots Casino

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    100% dugi ka $ 225 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka $ 225, Deposit Deposit, 100% dugi $ 300 Deposit, 30% dugi ka $ 800 dugi ka $ 800

    • Imah pikeun panyadia parangkat lunak;
    • Sababaraha pilihan pembayaran anu sayogi;
    • Ditariksa dina 24 jam - sakali diolah;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Antreface ramah pangguna;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Betano

    9.4/10 Reputasi hébat

    Bonus Pelanggan Anyar 100% dugi ka 100 euro

    • n/a;
    • n/a;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • ZenBetting Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 50% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 25% nepi ka € 600, 3rd deposit Bonus, 25% nepi ka € 1000, 4 deposit Bonus

    • Ditarikna gancang (gumantung kana status);
    • Bumi kanggo beban panyadia parangkat lunak luhur;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Desain anu ramah;
    • Pilihan terbatas ngeunaan kaulinan poker video;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari