Betamo Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
10.0/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Panyadia parangkat lunak luhur;
  • 24/7 Live Chat anu sayogi;
  • Desain anu paling ramah;
  • Antreface ramah pangguna;

Kalemahan

  • Sababaraha larangan nagara;

Rinci

Juragan N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.betamo.com/
Asup 998
Didirikeun 2019
Lisénsi Malta Gaming Authority
Bahasa Tiis, Jérman, Fustish, Norwegia, Rusia, basa Inggris
RTP Henteu diajarkeun
Manual Flushing Henteu sayogi
Program Afiliasi Playamo Partners
Batesan Mindahkeun EUR / USD 4,000 per dinten, EUR / USD 10,000 per minggu, EUR / USD 40,000 unggal bulan
Mindahkeun Bank 1-7 dinten
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 1-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-12 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat Nepi 100 bonus anu édang dina ..., 100% dugi ka € / $ 150 + 100 Squnon bonus ..., 100% dugi ka slot € / $ 15% dugi ka slot € / 15% dugi ka slot kubu Stax € / $ 250 + 100 bonus boneka dina slot Empire Oge

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • Betamo Casino

    Nepi 100 bonus anu édang dina ..., 100% dugi ka € / $ 150 + 100 Squnon bonus ..., 100% dugi ka slot € / $ 15% dugi ka slot € / 15% dugi ka slot kubu Stax € / $ 250 + 100 bonus boneka dina slot Empire Oge

Betamo Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
10.0/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    10
  • Payment Methods

    10
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Joo Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    100% bonus, dugi ka 100 + 100 spins

    • Desain anu paling ramah;
    • Sing gampangna;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Tim dukungan anu saé;
    • Wates ditarik;
    • Lalaunan mundur;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Betsafe Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    100% dugi ka 1000 Trn + 200 Bonus ..., 50% dugi ka 2000 Disk + 200 Bonus ..., 100% dugi ka 2500 Nok + 1000 Cad + 1000 Slot spiles spiles

    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Ditarikna henteu terbatas;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Kabuktian adil ku TST;
    • Sababaraha nagara terbatas;
    • Henteu aya nomer telepon internasional;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Bitstarz Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    125% dugi ka € 100/1 BTC + 180 Bonus Bonus, 100% dugi ka 400 CAD / NZD + SPins, 50% dugi ka 400 CAD Deposit boneka

    • 0-15 jam ditarikna waktos. Ramah-ramah;
    • Live Chat sayogi 24/7;
    • Sertipikat amanah;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari