Betano - Mei 2022

Maén Kiwari
9.4/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • n/a;

Kalemahan

  • n/a;

Rinci

Juragan GML Interactive Ltd.
website https://www.betano.de/
Asup 944
Didirikeun 2008
Lisénsi Maltesische Lizenz MGA/B2C/152/2007
Bahasa Inggris
RTP
Manual Flushing Teu dinyatakeun
Program Afiliasi n/a
Batesan Mindahkeun
Mindahkeun Bank n/a
E-Dompét
Kiridit / Debit
Cék n/a
Kaulinan 1000
Kontak Email: [email protected]
Waktu Tunda n/a
Waktos Respon n/a
Jenis Kasino Maénkeun Marak, Mobile, olahraga
Syarat n/a

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

Betano

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.4/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • ZenBetting Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 50% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 25% nepi ka € 600, 3rd deposit Bonus, 25% nepi ka € 1000, 4 deposit Bonus

    • Ditarikna gancang (gumantung kana status);
    • Bumi kanggo beban panyadia parangkat lunak luhur;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Desain anu ramah;
    • Pilihan terbatas ngeunaan kaulinan poker video;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • True Flip Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    75% dugi ka € 300 / 0,5 BTC, 50% dugi ka € 400 / 0,5 Btc, 150% dugi ka € 300 BTC +

    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • Kasino ngagaduhan fasilitas chat Live;
    • Desain anu paling ramah;
    • Lobi anu ramah pangguna;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Betchan Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € / $ £ 100 + 30 bonus ..., 50% dugi ka € / $/ £ 100 bonus ..., 50% dugi ka Emas Owl OnL Slot Athena, Bonus Deposit 3th, 50% dugi ka € / $ £ 100 £ 100 Bonek

    • Nawiskeun 7 basa anu béda;
    • Aman sareng énkripsi SSL;
    • Kabuktian ku audit mandiri;
    • Dileler ku sertipikat amanah;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Henteu ngadukung telepon;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari