BetChain Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.6/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Enkripsi SSL hadir;
  • Kasino sayogi di instan maén;
  • Kaulinan diuji ku laborit Kasino tiasa diaksés dina alat sélulér;
  • Obrolan Live sayogi;
  • Hirup kasino hadir;

Kalemahan

  • Teu ngadukung telepon;
  • Kasino henteu tiasa di Inggris;

Rinci

Juragan Betchain LTD Casinos
website https://www.betchain.com/
Asup 961
Didirikeun 2014
Lisénsi UK Gambling Commission, Gibraltar Regulatory Authority
Bahasa Jérman, Inggris, Perancis, Spanyol, Italia, Rusia, Portugi, Turki, basa, basa, basa, basa, basa, basa, basa, basajan
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi BetChain Affiliates
Batesan Mindahkeun Teu dinyatakeun
Mindahkeun Bank Henteu ditawarkeun
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 24-72 jam
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 1035
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 6-8 jam
Waktos Respon 1 dinten
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun
Syarat 18+ pamaén anyar hungkul. Sarat & Kaayaan Terpasang - Begambleare.org

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • BetChain Casino

    100% dugi ka € 200 / 1BTC + 200 Bonus Bonus

BetChain Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.6/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Sunnyplayer

    9.6/10 Reputasi alus teuing

    Bonus tawaran dugi ka 50 euro

    • Reputasi sampurna anu kabuktian ku waktos;
    • Liang jackpot kutang panggunaan;
    • Teu aya wates ditarikna;
    • Pilihan terbatas tina genres game;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Zet Casino

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    100% bonus, dugi ka € 500 + 200 bonus

    • Rupa-rupa supplier software;
    • Ramah-ramah;
    • Hirup kasino sayogi;
    • Chat Chat;
    • Sajumlah rada kawates kaulinan langsung;
    • Seueur wangenan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • SNAI

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    Wilujeng sumping Bonus 100% dugi ka € 1,000

    • Kasino online ti saprak 1998;
    • Wates ditarikna luhur;
    • Aplikasi Casoo Casoo pikeun android sareng ios;
    • Dukungan henteu sayogi 24/7 sareng henteu aya anu hirup;
    • Kasino ngadukung ngan hiji basa;
    • Ngan hiji mata uang sayogi - eur;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari