Betchan Casino

Betchan Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.4/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Nawiskeun 7 basa anu béda;
  • Aman sareng énkripsi SSL;
  • Kabuktian ku audit mandiri;
  • Dileler ku sertipikat amanah;
  • Live Chat Buka 24/7;

Kalemahan

  • Henteu ngadukung telepon;

Rinci

Currencies EUR, USD, AUD, GBP, CAD, NOK, PLN, SEK, BTC, RUB
Payout Time 1 Poé
Max Ditarikna €25000 Seu Sasih
Dimimitian Ngagawekeun Ti Ti 2015
Max Payout Per Poé €4000
Nu Boga SoftSwiss N.V. Casinos
Mnt. Ditarikna €20
Ngidinan Curacao
Mnt. Neundeun Duit €20
Hubungan [email protected]

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • iSoftBet
  • Quickspin
  • Amatic
  • Habanero
  • NextGen Gaming
  • Thunderkick
  • Evolution Gaming
  • Genesis Gaming
  • Ezugi
  • gameart
  • 2by2 Gaming

Neundeun Duit

  • Visa/Master Card
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Maestro
  • bitcoin
  • Sofort
  • Trustly
  • QIWI

Ditarikna

  • Visa/Master Card
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Maestro
  • bitcoin
  • Sofort
  • Trustly
  • QIWI
  • Bank Transfer

Nagara Diwatesan

  • Afghanistan
  • Albania
  • Angola
  • Bulgaria
  • Cambodia
  • Czech Republic
  • Estonia
  • Guyana
  • Hong Kong
  • Iraq
  • Israel
  • Latvia
  • Mexico
  • Pakistan
  • Portugal
  • Romania
  • Spain
  • United States Of America
  • Singapore
  • Denmark
  • Australia
  • South-korea
  • Lithuania
  • Ukraine

Bonus

  • 100% Ka 500 $ Jeung 30 Free Spins (0,4 $ / Spin)

    Minimum Deposit: $ 100 Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

  • Wager Sarat: 40X Bonus (Watesan Larapkeun)

    The Maximum Rate: $ 20

  • Bonus Gancang Dupi Dileler, Periode Validitas Bonus The: 30 Days

    Bébas Spins Up Ka 30 Spins Dina Seuneu & Steel, $ 0,4 Per Spin (Total Niley: $ 12)

  • Kaayaan Free Spins: Aktipkeun X50

Betchan kasino tingalian. Kasino online Betchan kagolong kana grup internasional DIREX N. Betchan nawiskeun pamaén na seueur cara anu béda pikeun nyieun setoran sareng penarikan. Teu aya ragu yén éta aman pisan maén Betchan.

Betchan Casino Tingalian

Kasino online Betchan kagolong kana grup DIREX NV Casinos internasional, anu ngagaduhan lisénsi anu diperlukeun pikeun ngalaksanakeun jenis kagiatan ieu. Dileler ku aparat anu aya hubunganana di Curacao di 2015. Saprak harita, halaman wéb parantos teras-terasan berkembang,, demi langkah, kéngingkeun pangakuan di antara seueur pamaén di panjuru dunya. Lisensi sareng status légal di Indonésia teu acan ditangtoskeun, tapi tiasa dianggap yén halaman wéb ogé bakal sumping ka nagara urang.

Desain sareng UX

Website éta jelas pisan, tiasa dibaca sareng fungsina. Anjeun moal mendakan seueur elemen grafis anu teu perlu di dieu, mung unsur anu paling diperyogikeun nyalira. Kituna, duanana anu ngamimitian sareng pamaén anu maju bakal mendakan jalan di dieu. Anu paling penting, halaman wéb sayogi sayogi dina basa Indonésia. Salaku tambahan, aya ogé vérsi dina: Inggris, Jerman, Rusia, Norwegia, Finlandia, Portugis, Spanyol sareng Selandia Anyar.

Aya seueur jinis kaulinan anu tiasa dianggo pamaén di dieu anu bakal nyenangkeun sadayana. Wawaran rutin diperpanjang, janten teu aya pangguna anu bakal ngawadul ngeunaan bosen. Nanging, kedah dicatet yén halaman wéb ngan ukur tiasa dianggo ku pamaén déwasa ti nagara-nagara anu judi online sah. Pikeun tiasa ngamimitian petualangan anjeun sareng kasino online ieu sareng nampi putaran gratis, anjeun kedah ngadaptar. Éta saderhana pisan sareng henteu kedah langkung ti 2 menit.

Metodeu titipan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Betchan nawiskeun pamaén na sababaraha cara pikeun neundeun sareng narik artos. Kasadiaan aranjeunna gumantung kana mata uang anu dipilih. Upami urang mutuskeun yén éta bakal zloty Indonésia, maka kami tiasa nganggo pilihan pamayaran sapertos:

  • kartu kiridit: Visa, Maestro, MasterCard
  • Percaya,
  • Neosurf
  • ecoPayz.

Upami mata uang anu dipilih nyaéta euro, urang ogé bakal tiasa ngagunakeun: Transfer Rapid, ecoVoucher sareng WebMoney. Paduli metode pamayaran naon anu urang pilih, halaman wéb moal ngeusi batre pikeun kami biaya tambahan. Nanging, aya jumlah minimum sareng maksimum. Deposit anu paling handap dina Euro tiasa dilakukeun ku Neosurf sareng éta 45 PLN. Di sisi anu sanésna, setoran pangluhurna, gedéna EUR 20.000, dimungkinkeun nalika milih ecoPayz. Upami mata uang anu anjeun pilih nyaéta Euro, maka setoran minimum nyaéta EUR 20 sareng maksimal nyaéta EUR 10.000. Sadaya pamayaran dikredit kana rekening kami langsung, janten anjeun tiasa langsung maénkeun.

Réliabilitas sareng kaamanan

Teu aya ragu yén éta aman pisan maén Betchan. Éta mangrupikeun salah sahiji kasino online paling terkenal di dunya, dipercaya ku ratusan rébu pamaén. Halaman wéb ngan ukur nganggo parangkat lunak anu disayogikeun ku produsen anu kabuktosan. Ieu mastikeun yén sadayana parantos diuji leres sareng leres dipercaya.

Salaku tambahan, halaman wéb nganggo téknologi SSL, anu sacara efektif mengenkripsi sadaya data anu dikirim antara server kasino sareng komputer atanapi telepon pangguna. Kaamanan leyuran ieu dikonfirmasi ku sertipikat anu dikaluarkeun ku Comodo, ahli dina kaamanan parangkat lunak.

Sadaya pamayaran anu dilakukeun dina halaman wéb ogé dilakukeun ku mitra anu dipercaya. Ieu ngandung harti yén unggal pamuter tiasa leres-leres yakin yén duanana data pribadi sareng dana setoran na lengkep aman sareng moal kasasar.

Unggal pamuter ogé kedah waspada yén kaulinan kasino henteu ngajamin kameunangan 100% sareng dimungkinkeun pikeun kaleungitan artos anu disimpen. Betchan merhatoskeun pisan kana kaulinan anu tanggung jawab. Éta aya di dieu, sareng anu sanésna Fungsi Wates Pribadi, dimana anjeun tiasa nyetél watesan dina setoran, karugian, omset sareng waktos anu dianggo dina situs. Anjeun ogé tiasa samentawis ngagantungkeun akun pikeun: saminggu, sasasih, 3 bulan atanapi satengah taun. Saatos waktos ieu, éta bakal otomatis diaktipkeun deui.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah, anjeun tiasa ngamangpaatkeun layanan palanggan anu hadé. Éta sayogi 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu. Cara panggampangna pikeun ngahubungi anjeunna nyaéta ngaliwatan Live Chat anu sayogi dina halaman wéb. Salian ti live chat, aya ogé pilihan kontak email. Konsultan bagja pisan pikeun ngajawab patarosan urang teras-terasan nyobian méréskeun sagala rupa masalah.

Software sareng rupa-rupa kaulinan

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming

Tawaran kasino ieu kalebet gim anu disayogikeun ku produser anu paling terkenal, diantarana: NetEnt, Microgaming, Genesis Gaming atanapi iSoftBet. Kusabab kitu, pamaén Betchan tiasa yakin yén aranjeunna nampi produk anu kualitasna paling luhur. Sadayana parantos dibagi kana kategori khusus. Sangkan urang tiasa mendakan naon anu urang pilari. Salaku tambahan, aranjeunna tiasa diurut ku produser, popularitas atanapi waktos nambihan halaman wéb.

Anu paling populér nyaéta kaulinan tradisional anu sayogi di seueur kasino online anu terkenal, nyaéta liang, roulette sareng blackjack. Sagala jinis mesin slot dimana anjeun tiasa kéngingkeun puter gratis, diantarana aya barang-barang anu kasohor sapertos: Book of Dead, Fruit Shop, nguasaan di dieu ., Gonzo's Quest, Starburst atanapi Spin Kembar. Produk anyar ditambihan sacara sistematis, anu ngajantenkeun pilihan langkung ageung sareng gimna moal gancang bosen. Unggal produksi dibédakeun ku grafik anu endah, anu tambahan ngajantenkeun pikaresepeun langkung pikaresepeun.

Peminat Roulette sareng blackjack ogé bakal mendakan tempatna di dieu kalayan sampurna. Aya leuwih ti belasan jinis kaulinan kasino populér ieu anu tiasa dipilih. Éta bénten-bénten khususna dina saham minimum sareng maksimum anu tiasa ditempatkeun dina tarohan. Sateuacan urang mutuskeun maén artos nyata, dimungkinkeun pikeun nguji unggal posisi dina kaulinan gratis. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun sadaya pangguna novice anu teu acan maca sadaya aturan gim.

Kaulinan mobile sareng live

Salah sahiji obyek wisata pangbadagna anu ditawarkeun ku Betchan nyaéta kamungkinan maén dina kasino langsung sareng dealer nyata. Ieu mungkin berkat netepkeun kerjasama sareng Evolution Gaming, pamimpin mutlak dina industri ieu. Éta nyiptakeun parangkat lunak anu cocog sareng studio di Latvia, dimana sadayana gim dilaksanakeun. Pamaén gaduh aksés kana éta ngalangkungan seueur kaméra sareng, sajaba ti éta, kamungkinan ngahubungi croupiers ngalangkungan obrolan anu aya dina halaman wéb.

Aya leuwih ti belasan kaulinan anu tiasa dipilih, sapertos roulette, blackjack atanapi baccarat. Janten anjeun henteu kedah ngantunkeun bumi pikeun mikaresep kaulinan dina kasino nyata. Di dieu ogé, kami gaduh kasempetan pikeun nguji unggal buruan gratis. Urang ogé tiasa nonton gim tanpa kedah nempatkeun taruhan naon waé.

Kauntungan hébat tina kasino langsung nyaéta yén sadaya pertandingan lumangsung di dieu 24 jam beurang. Janten henteu paduli waktos siang atanapi wengi, sok aya pilihan pikeun ngalikeun modal anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ti mana waé di dunya - anjeun ngan ukur butuh telepon atanapi komputer sareng aksés Internét.

Aplikasi mobile kasino online ayeuna janten faktor anu penting pisan anu matak langkung seueur pamaén merhatoskeun. Ieu kusabab jalma-jalma ngagunakeun telepon pinter sareng tablet beuki seueur. Éta henteu béda sareng Betchan. Pangguna teu ngagaduhan aplikasi khusus di dieu, tapi aranjeunna tiasa suksés nganggo halaman wéb dina sadaya alat sélulér populér.

Ngagaduhan iPhone atanapi smartphone Android, urang tiasa gampang maénkeun sagala kaulinan kalayan muter gratis anu sayogi dina kasino. Kanggo ngalakukeun ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta buka halaman wéb sareng lebet kana akun anjeun. Sadayana leres-leres cocog pikeun ngajantenkeun gim dina layar telepon paling pikaresepeun. Munculna situs sareng fungsina henteu bénten sareng vérsi anu sayogi pikeun komputer. Anjeun ogé tiasa ngadaptarkeun rekening di dieu sareng mayar naon waé anu aya hubunganana sareng setoran atanapi ditarikna.

Kasino langsung ogé sayogi pikeun alat sélulér. Sadayana leres-leres terpadu di dieu, janten gimna nyalira nyayogikeun seueur pangalaman anu luar biasa. Utamana lamun anjeun tiasa ngalakukeun, contona, ngagolér di pantai sareng inuman. Sugan moal lami deui Betchan ogé bakal nyayogikeun pamaén na aplikasi mobile, anu salajengna bakal mempermudah panggunaan halaman wéb, tapi dina waktos ayeuna sanés elemen anu diperyogikeun.

Bonus sareng promosi

Pikeun nyetél akun anjeun dina situs, lebet heula ka halaman utama situs teras pencét dina tab "Pendaptaran". Maka kami bakal dipenta pikeun nyayogikeun alamat e-mail sareng nyetél kecap akses, anu kedah sahenteuna 8 karakter. Teras, nyayogikeun data pribadi anjeun, sapertos: nami sareng nami kulawarga, tanggal lahir sareng alamat. Dina tungtung pisan, mata uang dipilih sareng idin anu diperyogikeun ditampi.

Upami sadayana leres, maka konpirmasi pendaptaran bakal dikirim ka alamat surélék. Saatos ngaklik tombol anu saluyu, akun bakal diaktipkeun. Salaku tambahan, anjeun bakal dibéjaan yén kami bakal nampi paket wilujeng sumping khusus ti Betchan saatos deposit munggaran anjeun. Ayeuna, éta diwangun ku 5 unsur:

  • 100% ti mimiti deposit dugi ka 500 Euro + 30 Spins Gratis dina slot Fir & Steel
  • 50% dina deposit kadua dugi ka EUR 500 + 30 Spins Gratis dina slot Rook's Revenge
  • 50% deposit katilu dugi ka € 500 + 30 Spins Gratis dina slot Golden Owl of Athena
  • 50% tina deposit kaopat dugi ka € 500 + 30 Spins Gratis dina slot Ogre Empire
  • Bonus 50% dina unggal dinten Senén setor dugi ka EUR 500 + 30 bebas muter dina slot Angler

Salaku tambahan, unggal pangguna anu kadaptar tiasa nyandak bagian dina turnamén anu teratur sacara teratur, anu anjeun tiasa kéngingkeun seueur hadiah anu pikaresepeun. Unggal bonus anu dikredit kedah ditagihkeun 40 kali sateuacan ditarik sareng kedah dilakukeun dina 30 dinten atanapi éta bakal kadaluarsa. Éta ogé penting yén dana pamuter digunakeun heula, sareng anu promosi ngan ukur dina tungtungna. Kalayan bonus aktip, saham maksimum per tarohan nyaéta € 20 atanapi anu sami gumantung kana mata uang anu dipilih.

Ngabalikeun duit sareng kas

Upami éta nguntungkeun sareng kami badé narik dana anu akumulasi, kami gaduh metode anu sami pikeun panggunaan deposit. Kasadiaan sareng jumlah minimum sareng maksimum ogé gumantung kana mata uang anu dipilih. Maka, langkung saé éta lebet kana akun anjeun, angkat ka tab "Saldo" teras pencét "Ditarikna". Kaseueuran ditarikna diolah sacara instan, tapi dina sababaraha kasus periode ieu tiasa 1-3 dinten.

Patarosan Remen Tanya

  • 1. Naha aya giliran gratis tanpa promosi deposit dina kasino?

    Hapunten tapi henteu, Betchan henteu nawiskeun henteu deposit gratis. Nanging, urang tiasa nganggo tawaran wilujeng sumping dimana Kasino bakal masihan kami betchan spin gratis ka slot khusus nalika ngadamel setoran salajengna anu layak pikeun promosi.

  • 2. Naha kasino diadaptasi kana alat sélulérna?

    Muhun kantenan! Urang tiasa nganggo kasino dina alat mobile mana waé anu nyambung kana Internét. Kasino henteu ngagaduhan aplikasi mobile khusus, tapi halaman wéb na 100% responsif sareng otomatis ngaluyukeun kana alat anu kami anggo.

  • 3. Naha kasino ngagaduhan versi basa Indonésia?

    Leres! Betchan diadaptasi ka pamuter Indonésia sareng ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun ku pamaén ti nagara urang. Kaasup halaman wéb anu ditarjamahkeun, layanan palanggan Indonésia sareng kamampuan ngadamel setoran sareng penarikan di PLN.

  • 4. Naha kasino ngagaduhan kasino langsung?

    Leres! Website éta ngagaduhan kasino langsung anu dirojong ku pamekar Evolution Gaming, pamimpin dunya nalika ngeunaan solusi sapertos kitu. Hatur nuhun kana modeu langsung, unggal pamuter tiasa ngaraos resep dina kasino nyata sareng ngalaman émosi anu biasana ngan ukur aya dina kasino darat.

  • 5. Sabaraha lami deui anu kedah ditarik di kasino?

    Waktu ditarikna gumantung kana cara anu anjeun pilih. Sababaraha pilihan ngajamin pamayaran anu ampir langsung. Lian ti, contona, mindahkeun bank tiasa dugi ka 5 dinten damel. Kanggo detil, punten buka halaman wéb kasino kanggo sadaya inpormasi.

  • 6. Bonus naon anu ditawarkeun Betchan Casino?

    Aya seueur bonus dina situs, kalebet tawaran wilujeng sumping anu bakal masihan kami bonus dina titipan anu munggaran, kadua, katilu sareng kaopat. Lian ti éta, aya muatkeun deui, cashback sareng bonus mingguan. Mangga besok Betchan Kasino sareng milarian terang perkawis tawaran promosi sareng bonus pangénggalna.

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.4/10 Reputasi hébat

Unggal taun Betchan beuki populér di kalangan peminat sadaya kaulinan kasino. Éta terus adaptasi pikeun pasar sareng preferensi pangguna. Pamaén tiasa percanten kana seueur kabaruan anu ngajantenkeun pilihan gimna beunghar pisan. Salaku tambahan, fitur kasino langsung hartosna yén Betchan kasino nyayogikeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun waktos anu saé. Sadaya kaulinan anu sayogi di dieu diciptakeun ku perusahaan anu terpercaya, naha sababna tingkat luhur pisan sareng seueur di antawisna aranjeunna masihan bebas muter.

Halaman wéb, anu jelas pisan sareng intuitif, ngajantenkeun kesan anu saé pisan. Ngan ukur aya elemen anu paling diperyogikeun, ngajantenkeun muterkeunana kaulinan budak. Website éta sayogi dina basa Indonésia, janten teu kedah nganggo tarjamahan naon waé.

Aya seueur metode pamayaran anu sayogi anu ngamungkinkeun anjeun deposit langsung. Janten anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos ngantosan dana bakal dikredit, tapi anjeun tiasa mimiti maénkeun langsung. Salaku tambahan, éta didorong ku sababaraha bonus, anu hartosna yén modal buruan sacara signifikan naék ti mimiti.

Kituna urang tiasa nyarankeun Betchan ka unggal pamuter kalayan nurani anu bersih. Nanging, kedah diémutan yén teu aya anu bakal ngajamin urang meunang tinggi di dieu. Kituna, urang kedah tumut kana kamungkinan kamungkinan kaleungitan sababaraha atanapi sadayana dana setoran. Éta sababna anjeun kedah maénkeun ku cara anu tanggung jawab pisan sareng ngan ukur nganggo éta hartosna, anu tiasa kaleungitan anu moal nyeri teuing. Maén dina kasino online kedah diolah utamina salaku cara nyéépkeun waktos kalayan pikaresepeun, sanés salaku kahoyong beunghar.

  • Garapan Pamaké

    7
  • Software

    10
  • Bonus Jeung Promosi

    6
  • Métode Pamayaran

    9
  • Alus Namina

    7
  • Payout Time

    10
  • Palayanan Palanggan

    7

Casinos Séjén

  • Vulkan Vegas Casino

    7.7/10 Reputasi anu saé

    100% Up Pikeun $ 1.200 Jeung 25 Free Spins ($ 1 / Spin)

    Minimum Deposit: $ 40 Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

    • 0-24 Payout Time Kotakna;
    • Friendly Pikeun Alat Mobile;
    • Ngical Paralatan Top-Nagara Golongan Software;
    • Taya Tol Free Jumlah;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Betsson

    8.5/10 Reputasi hébat

    100% Up Pikeun $ 500

    Minimum Deposit: $ 40 Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

    • Dilisensikeun Ti Britania Raya Jeung Malta;
    • Leuwih 17 Taun Pangalaman;
    • Masarakat Awam Traded Salaku Nasdaq Stockholm: Betsson B;
    • Leuwih 30 Nagara Dupi Henteu Ngabogaan Hak Pikeun The Wilujeng Sumping Bonus - Kaasup Inggris;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • bwin Casino

    7.3/10 Leres reputasi

    100% Pikeun Eur 200

    Minimum Deposit: 10 Eur, The Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

    • UK Garawangi Komisi Lisensi;
    • Dites Jeung Disatujuan Ku E-Cogra Jeung Itech Labs;
    • A Wide Lingkup Pilihan Perbankan;
    • Rojongan Palanggan Teu Sadia 24 Hours A Day, 7 Ari A Minggu;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari