Betsafe Casino

Betsafe Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
8.9/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Pigura 0-24 ditarikna;
  • Ditarikna henteu terbatas;
  • Live Chat Buka 24/7;
  • Kabuktian adil ku TST;

Kalemahan

  • Sababaraha nagara terbatas;
  • Henteu aya nomer telepon internasional;

Rinci

Currencies EUR, USD, NOK, PLN, GBP, SEK, BGN
Payout Time 1 Poé
Max Ditarikna €1500000 Seu Sasih
Dimimitian Ngagawekeun Ti Ti 2006
Max Payout Per Poé €50000
Nu Boga BML Group Ltd Casinos
Mnt. Ditarikna €20
Ngidinan Malta, UK
Mnt. Neundeun Duit €10
Hubungan [email protected]

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • Thunderkick
  • Red Tiger Gaming
  • Play n GO
  • Evolution Gaming
  • Ongame

Neundeun Duit

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • Maestro
  • Paysafecard
  • Trustly
  • EntroPay
  • Bank Transfer
  • iDeal

Ditarikna

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • EntroPay
  • Bank Transfer
  • PayPal

Nagara Diwatesan

  • Afghanistan
  • Algeria
  • Angola
  • Czech Republic
  • Estonia
  • Hong Kong
  • Hungary
  • Iraq
  • Italy
  • Kuwait
  • Latvia
  • Pakistan
  • Portugal
  • Spain
  • Turkey
  • United States Of America
  • France
  • Denmark
  • Austria
  • Belgium
  • United-kingdom
  • Greece
  • Jordan
  • Qatar
  • Rwanda
  • Saudi Arabia
  • Australia
  • China
  • Cuba
  • Indonesia
  • Libya
  • United Arab Emirates
  • Puerto Rico
  • Lithuania
  • Somalia
  • Tunisia
  • Slovenia
  • British Virgin Islands
  • Mauritius
  • Malaysia

Bonus

  • 100% Pikeun $ 1,000 Jeung Up Ka 200 Free Spins (0,5 Usd / Spin)

    Minimum Deposit: $ 40 Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

  • Syarat Pikeun The Plant: 35X Bonus (Watesan Larapkeun)

    Ujang Maksimum: $ 25

  • Bonus Gancang Dupi Dileler, Periode Validitas Bonus The: 30 Days

    Bébas Spins Up Ka 200 Spins Dina Hiji Starburst, $ 0,5 Per Spin (Total Niley: $ 100)

  • Kaayaan Free Spins: Departemen X35, The Sésana Tilu Poé

Kasino Betsafe - tingalian. Kasino Betsafe muncul di pasar Indonésia di 2007 sareng gancang pisan mimiti kéngingkeun sakumpulan pamaén biasa biasa. Betsafe 50 mangrupikeun kasino online ageung anu hartosna yén éta leres-leres ngagaduhan 3 kasino anu béda dina hiji platform. Pikeun seueur jalma, ieu panginten rada héran, tapi nalika anjeun kana halaman wéb Betsafe, anjeun bakal ningali: Kasino Hideung anu dikokolakeun ku CryptoLogic, Kasino Beureum anu NetEnt tanggel waler sareng Kasino Langsung dioperasikeun ku Evolution Gaming.

Betsafe Casino Tingalian

Betsafe Casino

Kasino Betsafe muncul di pasar Indonésia di 2007 sareng gancang pisan mimiti kéngingkeun sakumpulan pamaén biasa biasa. Ayeuna, kasino ngalayanan sakitar sajuta diantarana, janten diantawis kasino paling penting di Indonésia, ogé diantara situs judi panggedéna di dunya. Portal ieu sayogi dina seueur basa, nawiskeun sababaraha pilihan mata uang sareng sababaraha jinis pamayaran. Di 2011, kasino di candak ku tim Betsson, anu mangrupikeun salah sahiji anu pang terhormat di industri.

Sakabéh situs sayogi dina basa Indonésia - henteu sapertos seueur kasino anu ngan nawiskeun basa Inggris sareng kamungkinan transaksi di euro. Kami tiasa sacara gampil mayar dina kasino nganggo mata uang Indonésia. Ieu salah sahiji alesan kunaon kasino ieu kasohor pisan di antara urang Indonésia - éta ngamungkinkeun anjeun maénkeun bebas, tanpa kedah ngalawan halangan basa anu nyusahkeun.

Jaba alternatif Betsafe

Betsafe 1Betsafe 21Betsafe 41Betsafe 61
Betsafe 2Betsafe 22Betsafe 42Betsafe 62
Betsafe 3Betsafe 23Betsafe 43Betsafe 63
Betsafe 4Betsafe 24Betsafe 44Betsafe 64
Betsafe 5Betsafe 25Betsafe 45Betsafe 65
Betsafe 6Betsafe 26Betsafe 46Betsafe 66
Betsafe 7Betsafe 27Betsafe 47Betsafe 67
Betsafe 8Betsafe 28Betsafe 48Betsafe 68
Betsafe 9Betsafe 29Betsafe 49Betsafe 69
Betsafe 10Betsafe 30Betsafe 50Betsafe 70
Betsafe 11Betsafe 31Betsafe 51-
Betsafe 12Betsafe 32Betsafe 52-
Betsafe 13Betsafe 33Betsafe 53-
Betsafe 14Betsafe 34Betsafe 54-
Betsafe 15Betsafe 35Betsafe 55-
Betsafe 16Betsafe 36Betsafe 56-
Betsafe 17Betsafe 37Betsafe 57-
Betsafe 18Betsafe 38Betsafe 58-
Betsafe 19Betsafe 39Betsafe 59-
Betsafe 20Betsafe 40Betsafe 60-

Desain sareng UX

Hal kahiji anu narik perhatian nalika anjeun lebet kana halaman wéb kasino nyaéta desain grafis anu sampurna sacara visual. Ngagunakeun halaman wéb pikaresepeun sareng intuitif. Nanging, halaman wéb kasino henteu ngan ukur penampilanna - ogé dina hal pamrograman, éta dina tingkat anu luhur pisan.

Betsafe 50 mangrupikeun kasino online ageung anu hartosna yén éta leres-leres ngagaduhan 3 kasino anu béda dina hiji platform. Pikeun seueur jalma, ieu panginten rada héran, tapi nalika anjeun kana halaman wéb Betsafe, anjeun bakal ningali: Kasino Hideung anu dikelola ku CryptoLogic, Kasino Beureum anu NetEnt tanggel waler sareng Kasino Langsung dioperasikeun ku Evolution Gaming. Tawaran anu ageung, adaptasi ka pamaén ti Indonésia, ngajantenkeun tempat anu sampurna pikeun ngamimitian atanapi neraskeun perjalanan judi anjeun. Hayu urang nambihan yén halaman wéb leres-leres intuitif sareng pikaresepeun pikeun panon. Sakabehna hartosna yén kasino anu dilisensikeun di Malta tiasa janten alternatif anu pikaresepeun sareng kaanekaragaman midangkeun urang.

Metodeu titipan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Betsafe 49 nawiskeun seueur jinis metode pamayaran - teu kedah aya pangguna anu ngagaduhan masalah sareng ngalengkepan urus. Urang tiasa mayar nganggo kartu (kalebet Visa, MasterCard), anu mangrupikeun salah sahiji padika pembayaran anu paling populér. Éta ogé dimungkinkeun pikeun nganggo kartu Płatności24, virtual Entropay atanapi Neteller.

Pamaén ogé tiasa nganggo setoran via Trustly sareng mayar nganggo dompét online EcoPayz. Aya ogé metode pamayaran anu parantos beuki populér di taun-taun ayeuna - Revolut.

Réliabilitas sareng kaamanan

Data operator halaman wéb jelas, transparan sareng tiasa diaksés ku sadayana. Website éta dikelola ku BML Group Ltd, dina lisénsi anu dikaluarkeun ku Malta Gaming Otoritas. Lisénsi komisi kaulinan sareng lotre ngajamin yén perusahaan moal lirén aya sapeuting, éta tiasa dipercaya sareng anjeun tiasa percanten ku artos anjeun. Kasino dumasar di Malta, anu cukup khas pikeun pembuatan buku sareng judi jasa.

Kasino Betsafe tiasa dianggap aman tanpa ragu - kaamanan ogé dipangaruhan ku kerjasama kasino sareng raksasa pembayaran sapertos Visa atanapi Mastercard.

Seueur pendapat pamuter mastikeun yén Betsafe 53 mangrupikeun kasino anu aman sareng aman anu ngajamin perdamaian maén. Deposit sareng ditarikna gancang sareng lancar, sareng kami moal kaget ku komisi anu disumputkeun. Palayanan pelanggan mastikeun yén aya masalah direngsekeun gancang sareng éfisién. Janten anjeun tiasa mimiti maénkeun di Betsafe 60 Kasino tanpa hariwang kaleungitan artos anjeun.

Henteu ngan ukur kaulinan sareng éstétika situs web dina tingkat luhur, tapi ogé layanan palanggan. Dina halaman wéb anjeun bakal mendakan formulir kontak, sareng Indonésia tiasa nganggo obrolan anu sayogi unggal dinten ti 11.00-18.00, sedengkeun paguneman berbahasa Inggris aya unggal jam. Éta henteu nganggo alesan yén kasino ngadukung sajumlah ageung pamaén - éta pasti diperhatoskeun sareng disarankeun.

Software sareng rupa-rupa kaulinan

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming
Betsafe Casino mobile games

Jumlah kaulinan anu sayogi ngajantenkeun Betsafe Kasino salah sahiji anu pangsaéna. Seueur halaman wéb anu nawiskeun ukur kaulinan ti hiji produser. Dina kasus halaman wéb ieu, pamaén tiasa maénkeun kaulinan tina sababaraha jaringan anu sanés, kalebet NetEnt atanapi Microgaming. Kaseueuran parangkat lunak dihasilkeun ku Net Entertainment,

Betsafe 54 nawiskeun seueur roulette, poker, blackjack sareng seueur slot anu pikaresepeun. Pamaén bakal mendakan klasik sapertos Arab Night Nights, Gonzo's Quest, Hall of Gods, ogé produk énggal - Jurassic Park, Go pisang, Mega Fortune Dreams ... sareng seueur deui. Éta ogé henteu mungkin pikeun henteu nyebatkeun gim anu dilakukeun sacara langsung - ku kapal pesiar nyata.

Kasino nawiskeun saloba 125 kaulinan sareng jackpot kutang, langkung ti 1100 mesin slot, ampir 50 kaulinan méja sareng 14 versi tina roulette online. Anjeun ogé tiasa nyobian leungeun dina Video Poker dina 15 vérsi. Aya ogé tabel klasik, nawiskeun sababaraha jinis anu hébat - siga anu paling terang dina nami "bandit hiji-pakarang".

Jalma anu kakarék ngamimitian petualangan sareng permainan pastina bakal mendakan diri dina kasino Betsafe. Wawaran éta diadaptasi pikeun aranjeunna ku nyiapkeun tabel anonim. Hatur nuhun kana ieu, pamaén anu langkung berpengalaman sanés moal tiasa perhatoskeun yén aranjeunna nuju hubungan sareng jalma anu nembé ngadamel akun atanapi énggal dina permainan.

Kaulinan mobile sareng live

Penampilan halaman wéb nunjukkeun perhatian kana detil sareng pendekatan propésional pikeun desain. Desain grafik didasarkeun utamina dina warna hideung, anu dianggap ku seueur pamaén janten praktis sareng ngawangun suasana. Anjeun teu kedah masang aplikasi tambahan kanggo tiasa maén - gimna dimaénkeun nganggo browser wéb dina sistem flash.

Halaman wéb kasino jelas. Nganapigasi éta sanés masalah, sareng pamaén anyar bakal gampang mendakan sadaya inpormasi anu diperyogikeun, anu ogé difasilitasi ku mesin pencari dina situs.

Jalma anu ngahargaan dosis adrenalin sareng pikagumbiraeun pastina bakal senang maén dina kasino langsung. Kumaha jalanna? Di mana waé di dunya, urang gaduh kasempetan pikeun ilubiung dina kaulinan, anu sakaligus lumangsung dina kasino nyata. Bets ditampi online sareng pamaén janten klien tina dealer profesional.

Kaulinan anu paling populér di kasino langsung nyaéta roulette, sareng Blackjack sareng Baccarat ogé kawéntar pisan.

Betsafe henteu hilap ngeunaan pangguna sélulér. Versi mobile halaman wéb tiasa dianggo henteu aya masalah dina alat naon waé anu nganggo Android sareng ios. Anu penting, aplikasi henteu ngan ukur masihan anjeun aksés kana seueur kaulinan, tapi ogé mastikeun transfer artos anu aman. Dina waktos anu seueur seueur jalmi anu nganggo tablet sareng smartphone, éta mangrupikeun genah anu manpaat pisan.

Pikeun ngadaptar, anjeun kedah nganggo panyungsi wéb, anu muka aksés ka sadaya pungsi. Aplikasi na sayogi di App Store sareng Google Play Store. Anjeun tiasa ngagunakeunana ti mana waé di dunya, sareng éta ogé gratis.

Versi mobile tina kasino mangrupikeun conto tina aplikasi anu épisién sareng sampurna ngakuan karesep pangguna. Saran pikeun pertandingan saterusna diluyukeun sareng kabutuhna, aplikasi ogé émut kaulinan karesep. Program tiasa diluyukeun sareng kabutuhan anjeun, anu mangrupikeun kaunggulan anu gedé - kami ngan ukur bakal nampi bewara anu dipikaresep ku kami.

Bonus sareng promosi

Betsafe Kasino narik pamaén anyar kalayan bonus sambutan anu pikaresepeun - panawaran ieu ngaleuwihan persaingan dina sababaraha hal. Pangguna anyar tiasa ngandelkeun dua bonus kasino (saatos dua setoran munggaran), anu pastina nyorong anjeun ngadamel akun.

Ku deposit minimal € 40, urang ngajamin diri wilujeng sumping bonus dina setoran munggaran anjeun. Kami kéngingkeun 200 spin gratis di Starburst sareng 50 puteran gratis di Wolf Club. Salaku tambahan, ti mimiti deposit kami kéngingkeun dobel (upami anjeun hoyong kéngingkeun kolam renang bonus lengkep, anjeun kedah setor 1000 Euro - bonus wilujeng sumping 100% dugi ka 1000 Euro).

Bonus wilujeng sumping anjeun saatos deposit kadua anjeun rada handap tapi tetep pikaresepeun. Jumlahna dugi ka 50% dugi ka 2000 Euro, sareng ku setoran sahenteuna 40 Euro, urang tiasa nampi nampi dugi ka 200 spin gratis dina slot Quest Gonzo's Quest.

Pamaén tiasa ngandelkeun promosi kasino biasa. Sering aya tawaran bebas muter pikeun pamaén aktip, anjeun ogé tiasa ngandelkeun bonus tunai, ogé balapan slot. Hatur nuhun kana ieu, éta sering disebut salaku kasino online gratis. Betsafe Kasino ogé ngatur kontes. Ti waktos ka waktos, anjeun tiasa kéngingkeun hadiah anu berharga, sapertos perjalanan ka seueur tempat anu pikaresepeun. Pamaén ogé tiasa ngamangpaatkeun promosi mingguan. Sadaya promosi ayeuna tiasa dipendakan dina halaman wéb kasino. Pantes kenal sareng tawaran éta - seueur pamaén bakal mendakan promosi anu leres-leres pikaresepeun di dinya.

Bonus na diperyogikeun kanggo dikintunkeun 35 kali dina waktos 3 dinten saatos nampi.

Balik deui artos

Paduli naon waé bentuk anu urang pilih, urang tiasa ngandelkeun kaamanan transaksi - sadayana leres leres énkripsi, janten teu aya alesan hariwang ngeunaan dana. Deposit minimum dina kasino nyaéta € 15. Nanging, teu aya wates ditarikna. Kurangna komisi ngeunaan transaksi ogé nguntungkeun pikeun pamaén.

Patarosan Remen Tanya

  • 1. Kumaha kuring ngahapus akun kasino?

    Pikeun mupus akun nganggo Betsafe, anjeun kedah nuturkeun prosedur standar anu bakal diawalan ku layanan palanggan, anu urang kedah kontak sateuacanna. Ku ngahapus akun, urang moal tiasa muka muka deui deui.

  • 2. Kumaha kuring mundur artos ti kasino?

    Aya seueur cara pikeun narik dana anu tiasa urang anggo dina kasino. Di Indonésia, cara anu paling populér nyaéta dompét éléktronik sapertos Skrill sareng Neteller. Waktu ditarikna standar nyaéta 24 jam, tapi éta tiasa diperpanjang sacara signifikan dugi ka 5 dinten damel nalika nganggo transfer bank. Pikeun ningali pilihan ditarikna anu sayogi, mangga lebet kana akun pamuter anjeun sareng buka manajemén profil.

  • 3. Naon jinis bonus anu ditawarkeun Betsafe Casino?

    Website éta nawiskeun sakumpulan bonus, tapi anu paling penting nyaéta bonus wilujeng sumping, dimana urang tiasa dugi ka 3000 Euro + bebas muter. Sadaya anu kedah anjeun lakukeun pikeun ngaku bonus nyaéta nyiptakeun akun pamuter sareng setoran munggaran anjeun. Mangga buka kasino pikeun tawaran bonus ayeuna.

  • 4. Naha halaman wéb ngagaduhan aplikasi mobile?

    Leres. Pikeun ngagampangkeun hiburan, aplikasi khusus parantos didamel pikeun pamaén na, anu sayogi pikeun Android sareng alat anu nganggo sistem operasi ios. Aplikasi na lancar sareng nawiskeun seueur kaulinan anu kami mendakan dina versi kasino biasa anu dirancang pikeun komputer. Nanging, émut yén pikeun ngagunakeun kasino online liwat alat sélulér, henteu kedah ngaunduh aplikasi éta, kusabab halaman wéb lengkep responsif sareng diadaptasi kana alat sélulér sareng otomatis adaptasi sareng alat anu urang anggo kana kasino.

  • 5. Naon lisénsi sareng status légal di Indonésia?

    Betsafe Casino ngagaduhan lisénsi anu dibutuhkeun pikeun operator pikeun nawiskeun tawaran na pikeun pamaén ti Indonésia. Hukum anu berlaku ayeuna di Indonésia teu jelas dina masalah ieu, tapi versi resmi anu diadopsi ku pamaréntah mangrupikeun monopoli anu mantep, anu dilaksanakeun ku perusahaan anu didirikeun khusus ku nagara. Dina waktos anu sasarengan, hoyong nganjang ka kasino asing sacara lengkep, pamaén tiasa nganggo program VPN khusus anu ngamungkinkeun panggunaan bébas situs tina jenis sapertos ieu di daérah nagara urang.

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
8.9/10 Reputasi hébat

Diantara kasino online, halaman wéb ieu henteu diragukeun salah sahiji anu pangsaéna - duanana dina hal tawaran lega sareng bonus anu pikaresep, miara pamaén sareng genah dina ngagunakeun halaman wéb. Kasino ngagaduhan seueur pilihan kaulinan, sareng pamekar na teras-terasan ningkatkeun solusi anu diwanohkeun. Fungsi, transparansi sareng kaamanan. Ieu kumaha anjeun tiasa ngajelaskeun kasino Betsafe. Maénkeun éta mangrupikeun garansi momen anu pikaresepeun sareng pendekatan propésional pikeun pamaén.

  • Garapan Pamaké

    9
  • Software

    9
  • Bonus Jeung Promosi

    8
  • Métode Pamayaran

    8
  • Alus Namina

    8
  • Payout Time

    8
  • Palayanan Palanggan

    10

Casinos Séjén

  • Vulkan Vegas Casino

    7.7/10 Reputasi anu saé

    100% Up Pikeun $ 1.200 Jeung 25 Free Spins ($ 1 / Spin)

    Minimum Deposit: $ 40 Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

    • 0-24 Payout Time Kotakna;
    • Friendly Pikeun Alat Mobile;
    • Ngical Paralatan Top-Nagara Golongan Software;
    • Taya Tol Free Jumlah;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Betsson

    8.5/10 Reputasi hébat

    100% Up Pikeun $ 500

    Minimum Deposit: $ 40 Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

    • Dilisensikeun Ti Britania Raya Jeung Malta;
    • Leuwih 17 Taun Pangalaman;
    • Masarakat Awam Traded Salaku Nasdaq Stockholm: Betsson B;
    • Leuwih 30 Nagara Dupi Henteu Ngabogaan Hak Pikeun The Wilujeng Sumping Bonus - Kaasup Inggris;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • bwin Casino

    7.3/10 Leres reputasi

    100% Pikeun Eur 200

    Minimum Deposit: 10 Eur, The Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

    • UK Garawangi Komisi Lisensi;
    • Dites Jeung Disatujuan Ku E-Cogra Jeung Itech Labs;
    • A Wide Lingkup Pilihan Perbankan;
    • Rojongan Palanggan Teu Sadia 24 Hours A Day, 7 Ari A Minggu;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari