Bitstarz Casino

Bitstarz Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
8.5/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • 0-15 jam ditarikna waktos. Ramah-ramah;
  • Live Chat sayogi 24/7;
  • Sertipikat amanah;

Kalemahan

  • Sababaraha larangan nagara;

Rinci

Currencies EUR, USD, AUD, CNY, GBP, CAD, NOK, SEK
Max Ditarikna €15000 Seu Sasih
Max Payout Per Poé €7500
Mnt. Ditarikna €20
Mnt. Neundeun Duit €20
Payout Time 1 Poé
Dimimitian Ngagawekeun Ti Ti 2014
Nu Boga Direx N.V. Casinos
Ngidinan Curacao
Hubungan [email protected]

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • Betsoft Gaming
  • NYX Interactive
  • iSoftBet
  • Quickspin
  • Amatic
  • Habanero
  • NextGen Gaming
  • Leander Games
  • Thunderkick
  • 1X2gaming
  • PariPlay
  • Playson
  • Rabcat
  • Yggdrasil Gaming
  • Play n GO
  • Evolution Gaming
  • Ezugi
  • gameart
  • Pragmatic Play
  • Genesis Gaming
  • Gameplay Interactive
  • Wagermill
  • EGT
  • Spinomenal
  • Magnet Gaming
  • Foxium

Neundeun Duit

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • Maestro
  • Paysafecard
  • bitcoin
  • Sofort
  • Bank Transfer
  • iDeal
  • Ethereum

Ditarikna

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • bitcoin
  • Bank Transfer
  • Ethereum

Nagara Diwatesan

  • Spain
  • United States Of America
  • France
  • Canada
  • British Virgin Islands
  • United-kingdom
  • CanBruneiada

Bonus

  • 100% Ka 100 Eur Ka 180 Free Spins (0,1 Eur / Spin)

    Minimum Deposit: 20 Eur, The Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

  • Wager Sarat: 40X Bonus (Watesan Larapkeun)

    Ujang Maksimum: Eur 5

  • Bonus Gancang Dupi Dileler, Periode Validitas Bonus The: 7 Ari

    Bébas Spins Up Ka 180 Spins Dina Rupa-Rupa Kaulinan, 0,1 Per Spin (The Jumlah Nilai Up Pikeun Eur 18)

  • Kaayaan Free Spins: Tohan X40, 20 Poé Rotation

Bitstarz kasino tingalian. Bitstarz henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji kasino online paling narik sareng inovatif. Bitstarz dikelola ku Direx N. Modéritasitas sareng tawaran anu ditepikeun ku Bitstarz pikeun kami ngajantenkeun masihan kasempetan sareng verifikasi kasino ieu nyalira.

Bitstarz Casino Tingalian

Bitstarz Casino main page

Bitstarz henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji kasino online paling narik sareng inovatif. Ti mimiti, kasino museur kana palaksanaan berturut-turut solusi modéren sareng spéktrum permainan anu leres-leres lega, sareng antukna strategi ieu dikembangkeun sacara terampil. Bitstarz dikelola ku Direx NV, anu ngoperasikeun di Nicosia, Siprus, dina lisénsi anu dipasihkeun ku pamaréntah Curacao. Modernitas sareng tawaran anu ditepikeun ku Bitstarz pikeun urang ngajantenkeun masihan kasempetan sareng verifikasi kasino ieu nyalira. Langkung seueur yén tawaran bonus anu ditawarkeun pikeun sadaya akun anyar pastina mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun dina sadaya industri.

Desain sareng UX

Dibandingkeun sareng persaingan, halaman wé éta nyaris ampir dina unggal aspék: mimitian ti kamungkinan ngadamel setoran, ngalangkungan kisaran kaulinan anu sayogi, pikeun ngabagéakeun bonus sareng jinis promosi sareng fasilitas sanés pikeun pamaén. Halaman wéb kasino pisan intuitif sareng gampang napigasi. Prosés pendaptaran éta sorangan gampang pisan sareng meryogikeun pangguna ngan ukur gancang ngeusian sababaraha bidang anu ditingalikeun ku halaman wéb, dimana kami nyayogikeun inpormasi anu paling dasar ngeunaan urang. Ditambah penting sanésna nyaéta aplikasi mobile anu saé sareng responsif. Nanging, kami bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan detil wawaran anu ditepikeun ku Bitstarz ka pamaén dina bagian-bagian salajengna tina téks ieu.

Metodeu titipan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Ti mimiti pisan, portal éta jelas fokus kana pamakean anu pangsaéna pikeun sagala rupa kasempetan. Faktor ieu tangtosna ogé diperhatoskeun ayeuna. Kasino nawiskeun kamungkinan nempatkeun dina Bitcoin, anu tangtosna bakal janten kaunggulan anu penting pikeun seueur pamaén. Salaku tambahan, Nanging, pembayaran Visa sareng Mastercard sareng kartu kiridit ogé dirojong. Saluran pembayaran tambahan nyaéta Paysafecard, Zimpler sareng khususna Dipercanten. Salaku tambahan, aya dompét internét Netteler sareng Skrill. Sakumaha anjeun tiasa tingali, mindahkeun dana dina hal ieu henteu nampilkeun kasusah ageung.

Nanging, aya dua kakurangan anu pantes disebatkeun di dieu. Anu mimiti ngeunaan sistem konversi Bitcoin, anu hanjakalna henteu pikaresepeun. Édisi anu kadua nyaéta henteu mampuh mayar di PLN. Urang tiasa ngadamel penarikan nganggo metodeu ieu: Skrill, Sofort, Comepay, Visa, MasterCard, iDebit, Maestro, ogé sababaraha pilihan sanésna, daptar lengkep anu tiasa dipendakan dina halaman wéb resmi kasino. Éta ogé dimungkinkeun pikeun narik dana ku transfer bank, anu, sakumaha anjeun terang, sanés standar pikeun kasino online.

Réliabilitas sareng kaamanan

Bitstarz dikenal sacara lega salaku platform anu aman, tapi aya keluhan ti pamaén. Di awal pisan, aya sababaraha masalah ngeunaan henteuna dua pamekar terkenal, nyaéta Playtech sareng Microgaming, anu biasa dianggap salaku hal anu sami sareng jaminan yén kasino éta tiasa dipercaya. Tapi ku waktos, Nanging, tétéla yén dina kasus halaman wéb ieu, kasieunan éta henteu didasarkeun. Ayeuna, keluhan ti pangguna utamina patali sareng motong bonus sareng cara administrasi portal jalan. Kamungkinan ngalaporkeun bug tiasa masalah. Salaku tambahan, keluhan kedah dilakukeun ngalangkungan e-mail, sabab bentuk-bentuk sanésna langkung henteu épéktip.

Sababaraha ketentuan pangaturan kasino ogé janten masalah kontropérsi. Mimiti, Bitstarz casino de facto nyayogikeun yén identitas palsu atanapi pengambilalihan akun ku pihak katilu mangrupikeun tanggung jawab pamuter (klausa 3.1.4 tina aturan). Sacara téoritis, platform ogé ngagaduhan hak pikeun ngalakukeun verifikasi tambahan pikeun data pribadi kami (kontak telepon, poto KTP, bentuk konfirmasi idéntitas sanés), tapi poin anu disebatkeun 3.1.4 tina peraturan dina prakték nyegah yén unggal akun / Panyandakan Alih ku data pribadi ngan ukur masalah tina pangguna.

Untungna, teu aya keluhan diantara pamaén ngeunaan kamungkinan maling data, anu hartosna platformna dijagi ogé. Salaku tambahan, Bitstarz kasino ngayakeun kampanye inpormasi nyalira ngeunaan panggunaan kaulinan judi anu tanggung jawab, anu tangtosna ogé kagolong kana kaunggulan kasino, khususna kusabab kampanye panginten sareng ngandung seueur inpormasi anu narik ati.

Website éta ngagaduhan seueur pilihan pikeun ngahubungi jasa palanggan. Éta kalebet metode sapertos: live chat, e-mail atanapi kontak ngalangkungan média sosial sapertos telegram, twitter, instagram, facebook sareng vimeo. Operatorna ogé ngagaduhan pérsi FAQ anu éksténsif, dimana urang tiasa mendakan seueur masalah anu karandapan ku pangguna tina kasino ieu.

Software sareng rupa-rupa kaulinan

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming
Bitstarz Casino live games

Kasino ieu dipuji ku pangguna ogé pikeun tawaran kaulinan anu lega, pikaresepeun sareng diperkaya sacara rutin. Dina halaman wéb na, kasino nyayogikeun kasadiaan langkung ti 600 kaulinan anu béda. Salaku tambahan pikeun kaulinan méja standar, kami ogé mendakan pilihan didieu sapertos Naga Raya, Seuneu sareng És, Monster Munchies atanapi Cherry Bomb Deluxe. Salaku tambahan, tawaran kaasup, tangtosna, judul anu paling kasohor, sapertos Jack sareng The Benstalk, Gonzo's Quest sareng Dracula.

Henteu diragukeun, kauntungan hébat halaman wéb mangrupikeun tawaran anu leres-leres rupa-rupa kaulinan: méja méja, seueur pilihan kaulinan buah populér, sareng seueur slot canggih anu seueur pikeun pamaén anu langkung maju. Sadaya ieu ngandung harti yén ampir unggal pamaké bakal mendakan hal dina Bitstarz anu cocog sareng karesep masing-masing. Salaku tambahan, platform na laun ngembang, anu ogé dilarapkeun ka spéktrum kaulinan anu sayogi. Kasino dipikaterang pikeun kerjasama sareng pangembang terkenal sareng pikeun ngaleupaskeun judul anyar anu gancang, anu sering debut di seueur kasino sanés bahkan kalayan sababaraha minggu tunda.

Kaulinan mobile sareng live

Halaman wéb nawiskeun versi langsung anu saé, di mana urang tiasa nyandak bagian tina sakitar 40 gim anu sanés. Anu matak, statistik anu disayogikeun ku pamaén nunjukkeun yén sakitar 90% padagang mangrupikeun awéwé anu pikaresepeun, anu paling dipikaresep mangrupikeun gerakan anu ngahaja dina bagian kasino. Versi Live tiasa dianggo saé pisan, réalistis pisan sareng masihan anjeun langkung ti ngan ukur "gaganti" kanggo kasino asli.

Kontak sareng croupiers, atanapi langkungna croupiers, parantos narik pisan. Dina awal patandingan, urang teras-terasan disambut ku namina, nalika dina hiburan nyalira, urang tiasa ngagaduhan seueur kamungkinan nalika berinteraksi sareng dealer. Lapisan visual ogé pantes ditambah, sareng éta sanés ngan ukur ngeunaan kaéndahan fenomenal para dealer. Metode syuting sareng dekorasi sadayana pasti aya tambihan dibandingkeun sareng tawaran kaseueuran kasino online.

Versi mobile ogé nawiskeun kamungkinan anu pikaresepeun. Urang tiasa sacara gampil unduh tina Microsoft, App Store sareng Google Play. Bitstarz bakal tiasa dianggo dina telepon, tablet sareng iPad. Pilihan anu pikaresepeun pisan nyaéta kamampuan maénkeun X Box One. Ku cara kieu, midangkeun tiasa langkung épéktip sareng réalistis tibatan dina kasus, contona, laptop.

Anu penting, versi sélulérna gaduh desain grafis anu saé sareng, malih, éta tiasa dianggo kalayan lancar sareng urang moal ningali sapertos pemuatan halaman anu lambat atanapi tetes cairanana nalika game. Aplikasi sélulér ogé gampang dianggo sareng henteu nyandak seueur ruang disk, janten anjeun tiasa sacara gampil ngaunduh dina ampir alat naon waé.

Bonus sareng promosi

Bitstarz ngagaduhan tawaran bonus anu pikaresepeun pisan pikeun pamaén anyar, anu dibagi kana 4 bagian, urang tiasa ngumpulkeun total 2.250 Euro atanapi 5 BTC:

  • Bonus Simpenan Kahiji - 100% dugi ka 400 Euro atanapi 1 BTC
  • Bonus Simpenan Kadua - 50% dugi ka 450 Euro atanapi 1 BTC
  • Bonus Simpenan Katilu - 50% dugi ka 900 Euro atanapi 2 BTC
  • Bonus deposit kaopat - 100% dugi ka 450 Euro atanapi 1 BTC
  • Taya bonus deposit - 20 spin gratis
  • Muatkeun Bonus - 50% dugi ka 1000 Euro
  • Spins gratis dinten Rebo - Unggal Rebo nalika anjeun setoran 120 Euro, kami bakal nampi 20 spin gratis. Deposit 350 Euro nyaéta 80 puteran gratis, sedengkeun ku deposit 680 Euro, urang bakal dugi ka 200 spin bébas gratis.

Tangtosna, ieu henteu sadayana bonus anu aya dina kasino, anu nyayogikeun seueur jinis tawaran, hatur nuhun anu urang tiasa kéngingkeun kontan gratis atanapi gratis. Kami ngadorong anjeun pikeun nganjang halaman wéb sareng maca sadaya tawaran promosi anu disiapkeun pikeun pangguna. Kode promosi Bitstarz atanapi bentuk promosi sanés tiasa ngajantenkeun pikaresepeun dina situs ieu bahkan langkung pikaresepeun.

Balik deui artos

Deposit minimum ngan ukur € 20 atanapi anu sami, kasino mangrupikeun platform anu ramah pikeun pamaén anu bet jumlahna langkung alit. Kelemahan tangtu bakal waktos ditarikna pikeun sababaraha metode. Nalika ditarikna dina Bitcoin sareng ngalangkungan dompét internét langsung dilakukeun, ditarik ku transfer bank atanapi ka kartu pamayaran tiasa dugi ka 5 dinten. Dina waktos anu sami, jumlah ditarikna minimum ogé ngan ukur 20 euro, anu kedah henteu diragukeun janten tambah pikeun Bitstarz deui.

Patarosan Remen Tanya

  • 1. Naha kasino ngagaduhan kode promosi?

    Hanjakalna, éta henteu ngagaduhan kode promosi. Nanging, éta nawiskeun bonus wilujeng sumping anu pikaresepeun pisan dugi ka 2.250 Euro atanapi 5 BTC. Ieu mangrupikeun suntikan artos ageung pikeun pamaén anyar. Perhatoskeun yén 5 BTC ayeuna sakitar 200,000. zlotys sareng urang tiasa nampi artos sapertos kitu tina kasino. Pantes ditambihkeun salaku imbalan pikeun pendaptaran, kasino nawiskeun 20 bebas muter tanpa setoran.

  • 2. Naha kasino nawiskeun liang jackpot?

    Leres! Di dieu anjeun bakal mendakan slot jackpot kutang anu pang populerna di pasar, sapertos: Mega Moolah atanapi King Cashalot, kalayan hadiah sababaraha juta zlotys.

  • 3. Naha Bitstarz kasino aman?

    Leres. éta kasino. anu nuturkeun sagala jinis aturan kaamanan, anu hasil tina pendapat pangguna sareng riwayat operasi platform ieu, anu henteu kantos ngalaman masalah sareng operasi dina sajarah na. Réputasi anu saé sareng panggunaan téknologi panganyarna hartosna yén kasino ieu tiasa disarankeun tanpa ragu. Sanaos kanyataan yén lisénsi sareng status légal di Indonésia henteu diatur, panyipta tetep usaha pikeun mastikeun yén sadayana réngsé dina tombol pamungkas.

  • 4. Naha portal na ngagaduhan kasino langsung?

    Leres, kasino nawiskeun play dealer langsung dina platform na, anu janten tanggung jawab pengembang game kasino Evolution Gaming. Platform éta nyayogikeun kami langkung ti 30 jinis sababaraha jinis kaulinan méja sapertos roulette, blackjack, poker atanapi baccarat dina sababaraha jinis.

  • 5. Naha kasino ngagaduhan versi basa Indonésia?

    Hapunten, henteu. halaman wéb henteu ngagaduhan vérsi basa Indonésia. Nanging, éta kasino anu modéren sareng ramah-pamuter yén ieu mangrupikeun kakurangan anu seueur pamaén ngan saukur nampi. Nanging, urang ngarepkeun ka hareupna kaayaan ieu bakal robih sareng basa asli urang ogé bakal muncul dina platform anu pasti ieu.

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
8.5/10 Reputasi hébat

Bitstarz mangrupikeun salah sahiji kasino online paling narik. Memang leres yén platform éta tiasa naékkeun sababaraha reservasi (kontak sareng administrasi, sababaraha titik tina peraturan), tapi sacara umum kasino katingali saé pisan. Versi langsung hususna matak, anu tiasa aman disebat léngkah salajengna dina jalan ka realisme. Gim dimaénkeun sareng dealer nyata, kamungkinan interaksi lega sareng rupa-rupa, sareng aya sakitar 40 pilihan anu béda pikeun dipilih nalika ngeunaan kaulinan méja. Dina aspék ieu, portal pasti katingalina janten salah sahiji usulan paling narik dina pasaran.

Nanging, fungsionalitas "dasar" tina platform ogé pantes diaku. Seueur pilihan anu béda dina hal setoran sareng penarikan dana, sistem bonus anu pikaresepeun, seueur acara tambahan, tawaran anu lega sareng teras-terasan diperbarui tina kaulinan. Halaman wéb ogé gampang pikeun nganapigasi sareng ditata gaya, sareng vérsi pikeun aplikasi sélulér dicirikeun ku responsif anu hébat.

Salaku tambahan, aya ogé tabel VIP, dimana kami maénkeun saham anu langkung luhur, anu ogé naékkeun adréninin, utamina upami digabungkeun sareng perusahaan awéwé anu geulis.

Sacara umum, Bitstarz siga anu leres-leres pikaresepeun, rupa-rupa sareng inovatif platform, anu kitu, ngagaduhan sababaraha kakurangan. Diantara anu terakhir, pamaén paling sering kalebet hubungan anu sesah sareng administrasi sareng sistem keluhan. Salaku tambahan, kasino henteu sayogi dina vérsi basa Indonésia sareng henteu ngadukung mata uang Indonésia. Henteu paduli ieu, kaunggulan halaman wéb jelas langkung seueur tibatan kakurangan, utamina kumargi, contona, kasusah ngahubungi administrasi anu dilaporkeun ngan ukur ku sababaraha pangguna. Platform ngamungkinkeun anjeun maénkeun kalayan setoran anu leres pisan (20 euro) sareng kamungkinan ditarikna tina jumlah anu sami. Ieu ngandung harti yén pangguna tiasa sacara gampil mariksa platform heula, nganilai aspék masing-masing, sareng teras nambihan jumlah anu langkung ageung kana setoran.

  • Garapan Pamaké

    9
  • Oprogramowani

    10
  • Bonus Jeung Promosi

    8
  • Métode Pamayaran

    10
  • Alus Namina

    9
  • Payout Time

    10
  • Palayanan Palanggan

    9

Casinos Séjén

  • Winward Casino

    5.0/10 Reputasi rata-rata

    Bonus No Deposit Eur 45

    WYŁĄCZNIE DLA ODWIEDZAJĄCYCH KASYNO GURU

    • Kaulinan Live;
    • Cocog Jeung Parabot Hotspot;
    • Ssl Énkripsi;
    • Live Chat Ngan Sadia Saatos Pendaftaran;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Cadoola Casino

    8.4/10 Reputasi anu saé

    100% Pikeun $ 2.000 Jeung Up Ka 200 Free Spins ($ 0,4 / Spin)

    Minimum Deposit: $ 80, Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited, Metode Pamayaran Dirojong: Skrill, Neteller

    • 11 Basa;
    • 24/7 Live Chat;
    • 22 Ngical Paralatan Software;
    • Wager Wates Of € 5 Lamun Bonus The Aktip;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Casino X

    7.0/10 Leres reputasi

    200% Pikeun Eur 50 Sarta 200 Free Spins (0,1 Eur / Spin)

    Minimum Deposit: 20 Eur Maximum Ditarikna Jumlah 10-Melu Deposit

    • 25 Software Ngical Paralatan Béda;
    • A Daptar Wide Of Pilihan Perbankan;
    • Kaulinan Live;
    • Rojongan Teu Sadia 24 Hours A Day, 7 Ari A Minggu;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari