Cashmio Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.4/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Desain ramah. Waktu 0-24 ditarikna;
  • Panyadia parangkat lunak luhur;

Kalemahan

  • Teu aya urat;
  • Kedah didaptarkeun pikeun kontak;

Rinci

Juragan MT SecureTrade Limited Casinos
website https://www.cashmio.com/en/
Asup 937
Didirikeun 2015
Lisénsi Curacao
Bahasa Jérman, Norwegia, Inggris, Kanua, Jepang, Finish, Swedia, Spanyol
RTP
Manual Flushing Diaudkeun umum
Program Afiliasi Cashmio Affiliates
Batesan Mindahkeun Upami anjeun meunang Euro ons € 50,000 atanapi langkung sareng mutuskeun pikeun narik bagian utama anu unggul (leuwih 50%), anu mayar-kaluar kalayan jumlahna. dibayar.
Mindahkeun Bank 0-24 jam
E-Dompét 0-24 jam
Kiridit / Debit 0-24 jam
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 1667
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 24 jam
Waktos Respon n/a
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 18+ Sarat & Kaayaan Panawaran. Punten maenkeun tanggung jawab - Begambleare.org

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • Cashmio Casino

    100% bonus, dugi ka $ 50 + 50 spins dina slot slot

Cashmio Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.4/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Gslot Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € 100 + 100 Bonus Bonus ..., 50% dugi ka € 100 € € + Spins Ékonomi, 50% dugi ka € 100 Dinten Boncey

    • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
    • Live Chat sayogi 24/7;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Kaulinan anu ramah;
    • Loba nagara terbatas;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Winz.io Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% Bonus, dugi ka 400 CAD

    • Fiat sareng kristo kristo diwenangkeun;
    • pamrosesan gancang;
    • Bahas Bonus & Promosi;
    • Langkung 5,000 kaulinan kasino;
    • 24/7 dukungan gancang sareng ramah;
    • Live Live Kasino;
    • diwatesan di Inggris sareng AS;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Kaboo Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    200% bonus, dugi ka 1000 Sek + 5 rel

    • Ramah-ramah;
    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Panyadia parangkat lunak top-under;
    • Live Chat sayogi 24/7;
    • Sababaraha larangan nagara;
    • Moal tiasa ningali kaulinan tanpa ngadaptar;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari