ComeOn Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.3/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Pigura 0-24 ditarikna;
  • Ramah-ramah;
  • Fitur chat;
  • Manual siram;

Kalemahan

  • Henteu aya Doklat Pelanggan 24/7;

Rinci

Juragan Co-Gaming Limited Casinos
website http://www.comeon.com
Asup 932
Didirikeun 2008
Lisénsi Malta Gaming Authority, Swedish Gambling Authority, Danish Gambling Authority
Bahasa Inggris, Fungnis, NRDE, Swedia, Denish, Jérman
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi ComeOn Connect Affiliates
Batesan Mindahkeun Teu dinyatakeun
Mindahkeun Bank 2-7 dinten
E-Dompét 0-24 jam
Kiridit / Debit 2-7 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-24 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu diperyogikeun, mobile / tablet, olahraga
Syarat 100% dugi ka € / £ 25, 100% dugi ka 1000 NOK + 100 bonus ..., 100% dugi ka 1500 CAD + 3, 100% dugi ka 300%

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • ComeOn Casino

    100% dugi ka € / £ 25, 100% dugi ka 1000 NOK + 100 bonus ..., 100% dugi ka 1500 CAD + 3, 100% dugi ka 300%

ComeOn Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.3/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • DuxCasino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € 150 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka € 150, Deposit Deposit 2% dugi ka € / $ 200, $ 5% dugi ka €

    • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Pangmayaran di jero 24 jam - sakali diolah;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Desain anu ramah;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • CosmicSlot Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    50% dugi ka € 100 + 50 Bonus Bonus ..., 100% dugi ka € Spins + 100

    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Dukungan Pelanggan Muleudan sayogi;
    • Kaulinan anu ramah;
    • Aya sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • GreenSpin.bet Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    10% Cashback atanapi kéngingkeun 15 ..., 100 spins bonus di buruan ..., dugi ka 200 SPIN, 50% dugi ka €

    • Langkung panyadia parangkat lunak;
    • Ditarikna dina 24h sakali diolah;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live sayogi;
    • Desain anu ramah;
    • Jam dukungan terbatas;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari