CosmicSlot Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.3/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Sababaraha pilihan pembayaran;
  • Obrolan Live dibuka 24/7;
  • Dukungan Pelanggan Muleudan sayogi;
  • Kaulinan anu ramah;

Kalemahan

  • Aya sababaraha larangan nagara;

Rinci

Juragan Altacore N.V.
website https://cosmicslot.com/en/
Asup 931
Didirikeun 2020
Lisénsi Curacao
Bahasa Inggris, Perancis, Rusia, Jerman, Portugis, Gland, Fungnis, Norwegia
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi 13 Aff
Batesan Mindahkeun Eur 400 per transaksi, eur jam 400 per dinten, eur 10.000 per bulan
Mindahkeun Bank 24-72 jam
E-Dompét 24 jam
Kiridit / Debit 24-72 jam
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected], Tel:+35725654149
Waktu Tunda 24 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 50% dugi ka € 100 + 50 Bonus Bonus ..., 100% dugi ka € Spins + 100

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • CosmicSlot Casino

    50% dugi ka € 100 + 50 Bonus Bonus ..., 100% dugi ka € Spins + 100

CosmicSlot Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.3/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • GreenSpin.bet Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    10% Cashback atanapi kéngingkeun 15 ..., 100 spins bonus di buruan ..., dugi ka 200 SPIN, 50% dugi ka €

    • Langkung panyadia parangkat lunak;
    • Ditarikna dina 24h sakali diolah;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live sayogi;
    • Desain anu ramah;
    • Jam dukungan terbatas;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Casino Room

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € 1000 + £ 200 bonus ..., 100% dugi ka € 1000 + 100 + 100

    • Live Chat Buka 24/7;
    • Desain anu paling ramah;
    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • Kaulinan ngabuktikeun adil;
    • Moal tiasa nyaring kaulinan ku panyadia;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • NightRush Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    50% bonus, dugi ka € 150

    • Pilihan kaulinan badag;
    • Maenkeun instan;
    • Soméah ponsel;
    • Live Chat 24/7;
    • Liino liino;
    • Henteu ngadukung telepon;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari