DuxCasino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.3/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
  • Sababaraha pilihan pembayaran;
  • Pangmayaran di jero 24 jam - sakali diolah;
  • Obrolan Live dibuka 24/7;
  • Desain anu ramah;

Kalemahan

  • Sababaraha larangan nagara;

Rinci

Juragan N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.duxcasino.com/
Asup 932
Didirikeun 2020
Lisénsi Malta Gaming Authority
Bahasa Inggris, Jérman, Perancis, Finlandia, Polandia
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi Chilli Partners
Batesan Mindahkeun EUR / USD 2,500 per dinten, Eur / USD 10,000 per minggu, EUR / USD 30,000 per bulan
Mindahkeun Bank 1-5 dinten
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 0-1 jam
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 3-5 dinten
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 100% dugi ka € 150 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka € 150, Deposit Deposit 2% dugi ka € / $ 200, $ 5% dugi ka €

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • DuxCasino

    100% dugi ka € 150 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka € 150, Deposit Deposit 2% dugi ka € / $ 200, $ 5% dugi ka €

DuxCasino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.3/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • CosmicSlot Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    50% dugi ka € 100 + 50 Bonus Bonus ..., 100% dugi ka € Spins + 100

    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Dukungan Pelanggan Muleudan sayogi;
    • Kaulinan anu ramah;
    • Aya sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • GreenSpin.bet Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    10% Cashback atanapi kéngingkeun 15 ..., 100 spins bonus di buruan ..., dugi ka 200 SPIN, 50% dugi ka €

    • Langkung panyadia parangkat lunak;
    • Ditarikna dina 24h sakali diolah;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live sayogi;
    • Desain anu ramah;
    • Jam dukungan terbatas;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Casino Room

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € 1000 + £ 200 bonus ..., 100% dugi ka € 1000 + 100 + 100

    • Live Chat Buka 24/7;
    • Desain anu paling ramah;
    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • Kaulinan ngabuktikeun adil;
    • Moal tiasa nyaring kaulinan ku panyadia;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari