GetSlots Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.5/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Imah pikeun panyadia parangkat lunak;
  • Sababaraha pilihan pembayaran anu sayogi;
  • Ditariksa dina 24 jam - sakali diolah;
  • Obrolan Live dibuka 24/7;
  • Antreface ramah pangguna;

Kalemahan

  • Sababaraha larangan nagara;

Rinci

Juragan DAMA N.V.
website https://www.getslots.com/
Asup 946
Didirikeun 2020
Lisénsi Curacao
Bahasa Bahasa Inggris, ngagali, Jérman, czech
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi Chilli Partners
Batesan Mindahkeun EUR / USD 2,500 per dinten, Eur / USD 10,000 per minggu, EUR / USD 30,000 per bulan
Mindahkeun Bank 1-5 dinten
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 1-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-12 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 100% dugi ka $ 225 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka $ 225, Deposit Deposit, 100% dugi $ 300 Deposit, 30% dugi ka $ 800 dugi ka $ 800

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • GetSlots Casino

    100% dugi ka $ 225 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka $ 225, Deposit Deposit, 100% dugi $ 300 Deposit, 30% dugi ka $ 800 dugi ka $ 800

GetSlots Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.5/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Betano

    9.4/10 Reputasi hébat

    Bonus Pelanggan Anyar 100% dugi ka 100 euro

    • n/a;
    • n/a;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • ZenBetting Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 50% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 25% nepi ka € 600, 3rd deposit Bonus, 25% nepi ka € 1000, 4 deposit Bonus

    • Ditarikna gancang (gumantung kana status);
    • Bumi kanggo beban panyadia parangkat lunak luhur;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Desain anu ramah;
    • Pilihan terbatas ngeunaan kaulinan poker video;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • True Flip Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    75% dugi ka € 300 / 0,5 BTC, 50% dugi ka € 400 / 0,5 Btc, 150% dugi ka € 300 BTC +

    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • Kasino ngagaduhan fasilitas chat Live;
    • Desain anu paling ramah;
    • Lobi anu ramah pangguna;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari