Gslot Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.4/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
  • Live Chat sayogi 24/7;
  • Sababaraha pilihan pembayaran;
  • Kaulinan anu ramah;

Kalemahan

  • Loba nagara terbatas;

Rinci

Juragan N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.gslot.com/
Asup 937
Didirikeun 2020
Lisénsi Malta Gaming Authority
Bahasa Prancance, Inggris, Jerman, Norwegian, Farah, Jepang
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi Gypsy Affiliates
Batesan Mindahkeun EUR / USD 5,000 per dinten, EUR / USD 10,000 per minggu, EUR / USD 30,000 per bulan
Mindahkeun Bank 24-72 jam
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 24-72 jam
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-1 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 100% dugi ka € 100 + 100 Bonus Bonus ..., 50% dugi ka € 100 € € + Spins Ékonomi, 50% dugi ka € 100 Dinten Boncey

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • Gslot Casino

    100% dugi ka € 100 + 100 Bonus Bonus ..., 50% dugi ka € 100 € € + Spins Ékonomi, 50% dugi ka € 100 Dinten Boncey

Gslot Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.4/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Winz.io Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% Bonus, dugi ka 400 CAD

    • Fiat sareng kristo kristo diwenangkeun;
    • pamrosesan gancang;
    • Bahas Bonus & Promosi;
    • Langkung 5,000 kaulinan kasino;
    • 24/7 dukungan gancang sareng ramah;
    • Live Live Kasino;
    • diwatesan di Inggris sareng AS;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Kaboo Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    200% bonus, dugi ka 1000 Sek + 5 rel

    • Ramah-ramah;
    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Panyadia parangkat lunak top-under;
    • Live Chat sayogi 24/7;
    • Sababaraha larangan nagara;
    • Moal tiasa ningali kaulinan tanpa ngadaptar;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • KatsuBet Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    10 BONUS SPIN dina FLVIS bangku di ..., 100% dugi ka € 100 €

    • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live sayogi;
    • Kaulinan anu ramah;
    • Obrolan Live henteu sayogi 24/7;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari