Joo Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
10.0/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Desain anu paling ramah;
  • Sing gampangna;
  • Live Chat Buka 24/7;
  • Tim dukungan anu saé;

Kalemahan

  • Wates ditarik;
  • Lalaunan mundur;

Rinci

Juragan N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.joocasino.com/
Asup 997
Didirikeun 2014
Lisénsi Malta Gaming Authority
Bahasa Jerman, Rusia, Inggris, Bulgaria, Spanyol, Winum, Yunani
RTP Diaudkeun umum
Manual Flushing Henteu sayogi
Program Afiliasi Joo Casino Affiliates
Batesan Mindahkeun 2500 € per weerk, 12 000 € € per bulan
Mindahkeun Bank 3-5 dinten
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 24-72 jam
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 1302
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 24-72 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 18+ pamaén anyar hungkul. Sarat & Kaayaan Panawaran. Punten gantungkeun tanggung jawab

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

Joo Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
10.0/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    10
  • Payment Methods

    10
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Betsafe Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    100% dugi ka 1000 Trn + 200 Bonus ..., 50% dugi ka 2000 Disk + 200 Bonus ..., 100% dugi ka 2500 Nok + 1000 Cad + 1000 Slot spiles spiles

    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Ditarikna henteu terbatas;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Kabuktian adil ku TST;
    • Sababaraha nagara terbatas;
    • Henteu aya nomer telepon internasional;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Bitstarz Casino

    10.0/10 Reputasi alus teuing

    125% dugi ka € 100/1 BTC + 180 Bonus Bonus, 100% dugi ka 400 CAD / NZD + SPins, 50% dugi ka 400 CAD Deposit boneka

    • 0-15 jam ditarikna waktos. Ramah-ramah;
    • Live Chat sayogi 24/7;
    • Sertipikat amanah;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Nomini Casino

    9.9/10 Reputasi alus teuing

    200% dugi ka € 50, dugi ka € 1,000 dina 3 bonus, 50% dugi ka € 1,000, 10% hirup Kasino Cashback dugi ka € 3,000

    • Cocok dina kalolobaan smartphone sareng tablet;
    • Game game ageung;
    • Dekulasi obrolan Live sayogi 24/7;
    • Kaulinan ngabuktikeun adil;
    • Pamaén ti sagala rupa nagara diwatesan;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari