Kaboo Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.3/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Ramah-ramah;
  • Pigura 0-24 ditarikna;
  • Panyadia parangkat lunak top-under;
  • Live Chat sayogi 24/7;

Kalemahan

  • Sababaraha larangan nagara;
  • Moal tiasa ningali kaulinan tanpa ngadaptar;

Rinci

Juragan Betit Operations Ltd Casinos
website http://kaboo.com/
Asup 933
Didirikeun 2015
Lisénsi UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority
Bahasa Finlish, Inggris, Swedia, Norwegia
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi Thrills Affiliates
Batesan Mindahkeun Gumantung kana metoda ditarikna
Mindahkeun Bank 3-4 dinten
E-Dompét 24 jam
Kiridit / Debit 3-4 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 1061
Kontak E-Mail:[email protected], Tel:+44 8000119554
Waktu Tunda 24-48 jam
Waktos Respon 23 jam
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 18+ Sarat & Kaayaan Terpasang - Beghambleare.org

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

Kaboo Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.3/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • KatsuBet Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    10 BONUS SPIN dina FLVIS bangku di ..., 100% dugi ka € 100 €

    • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live sayogi;
    • Kaulinan anu ramah;
    • Obrolan Live henteu sayogi 24/7;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • ComeOn Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € / £ 25, 100% dugi ka 1000 NOK + 100 bonus ..., 100% dugi ka 1500 CAD + 3, 100% dugi ka 300%

    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Ramah-ramah;
    • Fitur chat;
    • Manual siram;
    • Henteu aya Doklat Pelanggan 24/7;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • DuxCasino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € 150 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka € 150, Deposit Deposit 2% dugi ka € / $ 200, $ 5% dugi ka €

    • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Pangmayaran di jero 24 jam - sakali diolah;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Desain anu ramah;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari