KatsuBet Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.3/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
  • Sababaraha pilihan pembayaran;
  • Obrolan Live sayogi;
  • Kaulinan anu ramah;

Kalemahan

  • Obrolan Live henteu sayogi 24/7;

Rinci

Juragan DAMA N.V.
website https://www.katsubet.com/
Asup 933
Didirikeun 2020
Lisénsi Curacao
Bahasa Inggris
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi 7Bit Partners
Batesan Mindahkeun EUR / USD 5,000 per minggu, EUR / USD 15,000 per bulan
Mindahkeun Bank 1-5 dinten
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 3-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-1 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 10 BONUS SPIN dina FLVIS bangku di ..., 100% dugi ka € 100 €

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • KatsuBet Casino

    10 BONUS SPIN dina FLVIS bangku di ..., 100% dugi ka € 100 €

KatsuBet Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.3/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • ComeOn Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € / £ 25, 100% dugi ka 1000 NOK + 100 bonus ..., 100% dugi ka 1500 CAD + 3, 100% dugi ka 300%

    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Ramah-ramah;
    • Fitur chat;
    • Manual siram;
    • Henteu aya Doklat Pelanggan 24/7;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • DuxCasino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € 150 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka € 150, Deposit Deposit 2% dugi ka € / $ 200, $ 5% dugi ka €

    • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Pangmayaran di jero 24 jam - sakali diolah;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Desain anu ramah;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • CosmicSlot Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    50% dugi ka € 100 + 50 Bonus Bonus ..., 100% dugi ka € Spins + 100

    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Dukungan Pelanggan Muleudan sayogi;
    • Kaulinan anu ramah;
    • Aya sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari