Malina Casino

Malina Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
7.0/10 Leres reputasi
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Kasino anu ramah;
  • Muleudan Live Live Chat 24/7;
  • Panyadia parangkat lunak;
  • Jasa tingkat VIP khusus;

Kalemahan

  • Sababaraha nagara diwates;
  • Pamilihan rada kawates tina kaulinan Baccarat;

Rinci

Currencies EUR, PLN, SEK, RUB
Payout Time 7 Poé
Max Ditarikna €10000 Seu Sasih
Dimimitian Ngagawekeun Ti Ti 2016
Max Payout Per Poé €1000
Nu Boga Araxio Development N.V. Casinos
Mnt. Ditarikna €5
Ngidinan Curacao, UK
Mnt. Neundeun Duit €5
Hubungan [email protected]

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • iSoftBet
  • Quickspin
  • Habanero
  • Yggdrasil Gaming
  • Pragmatic Play
  • Push Gaming
  • Igrosoft

Neundeun Duit

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • Maestro
  • EcoPayz
  • Sofort
  • WebMoney
  • QIWI
  • Sepa
  • MULTIBANCO
  • P24

Ditarikna

  • Visa/Master Card
  • Skrill
  • Neteller
  • WebMoney
  • EcoPayz
  • Maestro

Nagara Diwatesan

  • Afghanistan
  • Iraq
  • Israel
  • United States Of America
  • Netherlands
  • Moldova
  • France
  • Ukraine
  • United-kingdom

Bonus

  • 100% Pikeun $ 2.000 Jeung Up Ka 200 Free Spins ($ 0,4 / Spin)

    Minimum Deposit: $ 80, Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited, Metode Pamayaran Dirojong: Skrill, Neteller

  • Wager Sarat: 30X (Bonus + Deposit) (Watesan Larapkeun)

    The Maximum Rate: $ 20

  • Pikeun Nampa Bonus Ieu, Anjeun Ngabutuhkeun Kana Time, Periode Validitas Bonus The: 10 Days

    Bébas Spins Up Ka 200 Spins Dina Rupa-Rupa Kaulinan, $ 0,4 Per Spin (Total Niley: $ 80)

  • Kaayaan Free Spins Max. Pamayaran: $ 350, 20 Spins A Day

Kasino Malina - tingalian. Raspberry Kasino parantos mecenghul di pasar nembé sareng mangrupikeun tambahan anu saé pikeun industri iGaming. Malina Casino mangrupikeun halaman wéb anu éksténsif sareng modéren kalayan kaulinan kasino, ogé tempat anu anjeun tiasa bet dina olahraga. Ménu luhur dianggo pikeun nganapigasi tilu bagian dasar dina halaman wéb: Kasino, Olahraga sareng Kasino Langsung, ogé pikeun ngadaptar sareng lebet.

Malina Casino Tingalian

Malina Casino software and game variety

Raspberry Kasino parantos mecenghul di pasar nembé sareng mangrupikeun tambahan anu saé pikeun industri iGaming. Mibanda halaman wéb anu seger sareng gampang napigasi sareng tawaran wilujeng sumping kalapa pikeun palanggan énggal. Penarikan instan sareng aman, kumpulan kaulinan anu euyeub, desain halaman wéb anu elegan sareng layanan anu kompeten - sadayana ieu masihan halaman wéb alat pikeun meunang kapercayaan pamaén. Tambih Deui, éta tiasa dianggo sareng sababaraha panyadia game paling dipercaya di industri.

Desain sareng UX

Malina Casino mangrupikeun halaman wéb anu éksténsif sareng modéren kalayan kaulinan kasino, ogé tempat anu anjeun tiasa bet dina olahraga. Desain halaman wéb cukup minimalis, dina warna ungu. Halaman wéb tiasa dianggo gancang sareng tanpa masalah, sareng tata ruang na ngamungkinkeun anjeun gancang mendakan inpormasi anu anjeun peryogikeun.

Ménu saderhana dina sisi kénca layar ngamungkinkeun anjeun langsung muka profil anjeun, ogé ngadamel setoran sareng penarikan. Ménu luhur dianggo pikeun nganapigasi tilu bagian dasar dina halaman wéb: Kasino, Olahraga sareng Kasino Langsung, ogé pikeun ngadaptar sareng lebet.

Metodeu titipan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Malina Kasino henteu ngeusi batre biaya transaksi tambahan pikeun neundeun dana kana kasino. Métode pamayaran anu sayogi nyaéta Mastercard, Visa, Skrill, Neteller, transfer bank, Zimpler, Paysafecard sareng Multibanco. Kasino nampi pembayaran dina PLN sareng sadaya transaksi diolah sacara instan.

Réliabilitas sareng kaamanan

Raspberry Casino dicirikeun ku tingkat kaamanan anu luhur, éta ogé ngagaduhan sertipikat SSL pikeun mastikeun yén inpormasi pamaén moal pernah dikompromikeun sareng yén aranjeunna bakal tiasa ngaraos aman nalika nganggo halaman wéb. Kasino ogé mangrupikeun tempat dimana kaulinan anu adil diwanohkeun sareng dilarapkeun sacara ketat sabab sadaya liang sareng gim beroperasi sacara acak.

Software sareng rupa-rupa kaulinan

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming
Malina Casino bonuses and promotions

Malina Casino damel sareng panyadia perangkat lunak kasino pang populerna di dunya: EGT Interactive, Play'n Go, Elk Studios, Pragmatic Play, Quickfire, Endorphina, Quickspin, Evolution Gaming, NetEnt sareng Yggdrasil.

Diantara gim anu pang populerna di kasino nyaéta Diamond Blitz, Valhalla, Starburst, Monopoli, Legacy of Dead, Gonzo's Quest sareng Big Bad Wolf. Slot video sésana anu disayogikeun dina kasino bakal nyugemakeun rasa bahkan pamaén anu paling nuntut anu tiasa nyobian maén liang:

  • Asia (Kabeungharan Bingah, Bulan Suster)
  • ngeunaan peradaban kuno sareng mitologi (Guntur Emas, Uang Olimpiade, Jampé Aztec)
  • animasi sareng kartun (Charlie Chance in Hell to Pay, Elvis Frog di Vegas)
  • buah buah klasik (Joker Jewels, Fire Joker, Reel Fruits)
  • Natal (Sweet Bonanza Xmas, Santa vs Rudolf)
  • petualangan (Buku Maot, Bajak Laut Emas)
  • ngeunaan sato (Liar Lima, Stampede, Badak Ageung)
  • dumasar kana mérek terkenal, pilem, séri sareng karakter (Jumanji, Conan, Game of Thrones).

Katalog gim ogé kalebet kaulinan kartu sareng méja (blackjack, roulette, baccarat, poker sareng video poker) sareng kaulinan jackpot (kalebet Mega Moolah, Fortune Divine, Wheel of Wishes).

Kaulinan mobile sareng langsung

Malina Casino kompatibel sareng panyungsi wéb sareng alat sélulér - ios sareng smartphone Android sareng tablet. Sagala kipas tina kaulinan langsung ogé bakal resep tawaran kaulinan sareng dealer nyata. Parangkat lunak kasino gampang sareng merenah dianggo, sareng anjeun tiasa mendakan hits sapertos Live Blackjack, Live Baccarat, Live Roulette sareng seueur deui dina katalog kaulinan.

Bonus sareng promosi

Sapertos kaseueuran kasino online, Malina Kasino ogé ngahargaan pamaén anyar ku tawaran promosi anu pikaresepeun. Pikeun deposit munggaran dina situs kalayan nilai sahenteuna EUR 80, anjeun tiasa nampi bonus 100%, dugi ka maksimal EUR 2.000 bonus. Salaku tambahan, pamaén bakal nampi 200 spin gratis dibagi kana 10 bagian anu dilélérkeun salami 20 dinten berturut. Pikeun ngaku bonus, mangga ngahubungi jasa palanggan. Sarat wagering dana bonus nyaéta 40x. Anu penting, setoran anu didamel nganggo Skrill sareng Neteller henteu cocog pikeun bonus éta.

Salaku tambahan, saminggu sakali (Senén dugi ka Kemis) anjeun tiasa bersaing pikeun Reload Bonus Mingguan sareng kéngingkeun 50 spin gratis. Pikeun kéngingkeun bonus ieu, anjeun kedah setoran minimum 80 Euro sareng ngalaporkeun ka palanggan anu anjeun badé nampi.

Promosi mingguan anu sanés nyaéta Bonus Weekend Reload dimana anjeun tiasa kéngingkeun bonus 50% dugi ka maksimal 2.500 Euro kanggo setoran minimum 40 Euro. Ogé dina hal ieu, anjeun kedah mastikeun kahayang pikeun bonus kalayan layanan palanggan.

Saminggu sakali anjeun tiasa ngaku bonus cashback dugi ka 15%, dugi ka jumlah EUR 13,000. Sakumaha ageung bonus cashback anjeun gumantung kana status anjeun - Status emas masihan anjeun 5% Cashback, status Platinum dugi ka 10% bonus, sareng status Intan dugi ka 15% deui.

Program kasatiaan

Malina Casino ogé ngagaduhan program kasatiaan anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun poin sareng kéngingkeun langkung artos. Jumlah tarohan minimum dina slot pidéo pikeun nampi titik kasatiaan nyaéta 400 Euro. Nalika anjeun ngalangkungan tahapan VIP, tingkat konvérsi titik kasatiaan turun sareng wates pembayaran bulanan anjeun sareng persentase cashback naék (ti tingkat Emas).

Status awal sadaya pamaén anu ngagabung kana kasino nyaéta Perunggu. Tingkat unggal pangguna gumantung kana kagiatanana dina 30 dinten terakhir. Éta beda-beda gumantung kana naon setoran sareng ditarikna dina waktos éta. Langkung sering pamaén nempatkeun taruhan anu luhur, langkung gancang anjeunna bakal diwanohkeun dina hirarki. Éta pamaén anu parantos teu aktip salami sabulan sacara otomatis turun tina status Perunggu.

Uang deui

Jumlah artos anu tiasa ditarik sabulan gumantung kana status pamuter na:

  • Perunggu: 10.000 €,
  • Pérak: 10.000 €,
  • Emas: € 20.000,
  • Platinum: € 25,000,
  • Intan: € 50.000.

Penarikan ka kartu kiridit Visa sareng Mastercard tiasa dugi ka 5 dinten perbankan, sedengkeun kanggo Skrill sareng Neteller e-dompet sareng transfer bank dugi ka 1 dinten kerja. Pamayaran Bitcoin diolah sacara instan.

Unggal urutan ditarikna di kasino Malina ogé diverifikasi ku tim kasino. Sakabeh prosés tiasa ditambihan ku 3 dinten damel kusabab waktos ngantosan artos dina akun. Pamayaran Kasino henteu diolah dina akhir minggu.

Patarosan Remen Tanya

  • 1. Kumaha kuring tiasa ngahubungi dukungan pelanggan di Raspberry Casino?

    Agén anu nganggo basa Indonésia sayogi ti 10:00 dugi ka 22:00, sareng dina waktos anu sanés anjeun tiasa ngahubungi konsultan dina basa Inggris. Salaku tambahan, aya bagian anu paling sering naroskeun Pertanyaan sareng Jawaban.

  • 2. Dupi abdi tiasa maénkeun kaulinan di Kasino Malina gratis?

    Leres, kasino nyayogikeun pilihan demo kanggo kaseueuran kaulinan. Pikeun maén, kantun pilih vérsi démo gim na.

  • 3. Lisensi naon anu dipibanda kasino?

    Kasino dilisensikeun ku Pamaréntah Curacao. Lisensi sareng Status Hukum di Indonésia teu acan diatur dugi ka ayeuna.

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
7.0/10 Leres reputasi

Malina Casino mangrupikeun kasino online anu cukup ngajangjikeun anu sayogi pikeun pamaén Indonésia. Éta ngagaduhan katalog ageung tina kaulinan, anu ngajantenkeun hésé bosen di dieu. Salaku tambahan, éta nawiskeun seueur pilihan deposit kalebet cryptocurrency Bitcoin. Pamaén disambut ku bonus pendaptaran anu saé sareng puteran tambahan, hadiah ulang mingguan, cashbacks sareng turnamén anu narik ati.

  • Garapan Pamaké

    9
  • Software

    10
  • Bonus Jeung Promosi

    7
  • Métode Pamayaran

    6
  • Alus Namina

    5
  • Payout Time

    9
  • Palayanan Palanggan

    10

Casinos Séjén

  • LV BET

    7.9/10 Reputasi anu saé

    Bonus No Deposit Eur 5,55

    Wager Sarat: X50 (Watesan Larapkeun)

    • uk Jeung Malta Dilisensikeun;
    • Website Éta Disadiakeun Dina 7 Basa;
    • A Wide Rupa Kaulinan;
    • Taya 24/7 Rojongan;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • CasinoEuro

    8.2/10 Reputasi anu saé

    100% Pikeun $ 4.000 Jeung 400 Free Spins ($ 0,25 / Spin)

    Minimum Deposit: $ 60 Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited, Metode Pamayaran Dirojong: Skrill, Neteller

    • Lisensi Ti Britania Raya Jeung Malta;
    • Wates No Ditarikna;
    • Sadia Dina 8 Basa;
    • Loba Nagara Dupi Diwatesan Jeung Teu Dupi Tampa Bonus The;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Nomini Casino

    9.9/10 Reputasi alus teuing

    100% Pikeun $ 2.000 Jeung 100 Free Spins ($ 0,4 / Spin)

    Minimum Deposit: $ 80, Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited, Metode Pamayaran Dirojong: Skrill, Neteller

    • Dilisensikeun Ku Malta;
    • A Pamilihan Wide Of Games Ti Rupa-Rupa Panyadia;
    • Live Chat Works 24 Hours A Day, 7 Ari A Minggu;
    • Sababaraha Keluhan Player Di Loka Watchdog Lianna;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari