Nomini Casino

Nomini Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.9/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Cocok dina kalolobaan smartphone sareng tablet;
  • Game game ageung;
  • Dekulasi obrolan Live sayogi 24/7;
  • Kaulinan ngabuktikeun adil;

Kalemahan

  • Pamaén ti sagala rupa nagara diwatesan;

Rinci

Currencies EUR, USD, CAD, SEK, NOK
Dimimitian Ngagawekeun Ti Ti 2015
Max Ditarikna €999999 Seu Sasih
Nu Boga GoWild Malta Ltd.
Mnt. Ditarikna €20
Ngidinan Malta
Mnt. Neundeun Duit €10
Hubungan [email protected]
Payout Time 3 Poé

Software

  • NetEnt
  • Microgaming
  • Betsoft Gaming
  • Amatic
  • Habanero
  • 1X2gaming
  • Playson
  • Yggdrasil Gaming
  • Play n GO
  • Endorphina
  • gameart
  • Booming Games
  • Pragmatic Play
  • Realistic Games
  • Ainsworth
  • Wazdan
  • Tom Horn Gaming
  • Nolimit city
  • Booongo
  • Magnet Gaming

Neundeun Duit

  • Visa/Master Card
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Bank Transfer
  • EcoPayz
  • Trustly
  • Zimpler
  • Sofort
  • iDeal
  • QIWI
  • Instant Banking
  • EPS
  • iDebit
  • Payeer

Ditarikna

  • Visa/Master Card
  • Neteller
  • Skrill
  • EcoPayz
  • Trustly
  • Bank Transfer
  • Instant Banking
  • iDebit

Nagara Diwatesan

  • Czech Republic
  • Hungary
  • Israel
  • Italy
  • Romania
  • Singapore
  • Spain
  • United States Of America
  • Denmark
  • Belgium
  • Ireland
  • Australia
  • British Virgin Islands
  • Serbia
  • France
  • United-kingdom

Bonus

  • 100% Pikeun $ 2.000 Jeung 100 Free Spins ($ 0,4 / Spin)

    Minimum Deposit: $ 80, Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited, Metode Pamayaran Dirojong: Skrill, Neteller

  • Wager Sarat: 35X (Bonus + Deposit) (Watesan Larapkeun)

    The Maximum Rate: $ 20

  • Bonus Nu Dupi Dileler Pikeun Fast, Durasi Bonus Nu: 10 Days

    Bébas Spins 100 Spins Dina Rupa-Rupa Kaulinan, $ 0,4 Per Spin (Total Niley: $ 40)

  • Kaayaan Free Spins: Tohan X40, 10 Révolusi A Day

Nomini - tingalian. Nomini Kasino didirikan dina 2014 sareng dikelola ku Go Wild Malta Limited. Nomini mangrupikeun kasino online anu parantos dioperasikeun dina industri judi ti saprak 2015. Pendapat ngeunaan desain halaman wéb Nomini positip.

Nomini Casino Tingalian

Nomini Kasino didirikan dina 2014 sareng dikelola ku Go Wild Malta Limited. Kasino parantos aya dina bisnis pikeun waktos anu pondok, tapi dugi ka ayeuna ngawangun reputasi anu hadé pikeun nawiskeun kaulinan anu pikaresepeun, bonus anu pikaresepeun sareng pangmayaran gancang. Ti saprak diadegkeun, éta parantos berhasil narik langkung ti 1 juta pamaén ti sakumna dunya. Ieu umumna disababkeun ku kanyataan yén aranjeunna ngatur tetep kana tujuan utami na, ti mimiti mimiti, nyaéta nyayogikeun solusi kasino online sadayana anu raoseun sapertos kasino darat anu sajati. Tujuan operatorna nyaéta mikeun kabébasan ka pamaén pikeun mikaresep kaulinan kasino ti kanyamanan di bumi sorangan.

Desain sareng UX

Nomini mangrupikeun kasino online anu parantos dioperasikeun dina industri judi ti saprak 2015. Pendapat ngeunaan desain halaman wéb Nomini positip. Situs dijaga dina desain animasi sareng warna ungu sareng biru, sareng tokoh utama sareng wali kasino nyaéta Jack, emotikon anu mirip sareng emotikon.

Halaman wéb kasino ngagaduhan versi basa Indonésia sareng dicirikeun ku operasi anu intuitif pisan. Panel pendaptaran sareng login ayana di sudut katuhu luhur halaman. Ngagunakeun menu di kénca, anjeun tiasa gancang buka bagian Promosi, Kasino, Live Casino, Go Vegas, Bonus Store sareng kéngingkeun Pitulung.

Toko Bonus mangrupikeun fitur anu pikaresepeun dina kasino, sabab pikeun biaya tambahan anjeun tiasa mésér tambahan sareng promosi. Salaku conto, 20 spin gratis kanggo mesin slot Wolf Gold hargana € 10, sareng bonus 100% nyaéta € 15. Unggal pamuter tiasa mésér sababaraha bonus sareng muter, sareng transaksi na dibiayaan tina saldo bonus ayeuna.

Metodeu titipan

  • Master Card
  • Eco Payz
  • Maestro
  • Skrill
  • UKash
  • Paysafe Card
  • Neteller
  • Trustly
  • Sofort

Pamaén anu hoyong deposit dina Nomini Kasino tiasa ngalakukeun éta ngaliwatan puluhan cara pamayaran. Diantarana ogé aya pilihan anu populér di Indonésia, sapertos kartu kiridit sareng debit Visa sareng Mastercard, gajian, Neteller, Skrill, ecoPayz sareng transfer bank. Transaksi diolah sacara instan sareng kasino henteu ngeusi tambahan pikeun aranjeunna.

Réliabilitas sareng kaamanan

Kasino paduli kaamanan pamaén na ogé mastikeun hasil anu adil pikeun kaulinan na. Situs ngagaduhan énkripsi SSL 128-bit anu disayogikeun ku COMODO. Hatur nuhun kana panggunaan téknologi ieu, teu aya jalma anu teu sah tiasa maca data pamuter sénsitip, sapertos kecap akses, data kauangan sareng pribadi. Ngagaduhan sertipikat ieu ayeuna standar diantara sadayana panyadia layanan internét anu terhormat.

Salaku tambahan, sadaya pertandingan di Nomini didasarkeun ku Generator Nomer Acak, anu hartosna yén hasil tina kaulinan sok didasarkeun kana acak sareng ngajamin hasil anu adil. Sanés kasino atanapi pangguna na tiasa ngamanipulasi hasil tina kaulinan.

Website éta parantos dilélérkeun eCOGRA Seal of Approval. Salaku tambahan, unggal bulan halaman wéb kasino nyebarkeun laporan lengkep sareng perséntase tina pembayaran kasino anu dibayar.

Software sareng rupa-rupa kaulinan

  • EGT
  • Netent
  • Amatic Industries
  • Red Tiger Gaming
  • Habanero
  • Big Time Gaming
  • Greentube
  • Push Gaming
  • Sa Gaming

Nomini Kasino nawiskeun ka palanggan na katalog éksténsif sareng rupa-rupa kaulinan ti developer anu pang populerna dina pasar judi online sapertos iSoftBet, NetEnt, Quickfire, Pragmatic Play, Play'n GO sareng Evolution Gaming. Katalog anu luar biasa kalayan langkung ti 1700 liang video bakal mastikeun yén pamaén kasino moal bosen.

Kaulinan dibagi kana subkategori, anu ngajantenkeun milari aranjeunna langkung gampang. Anjeun tiasa gancang buka kaulinan populér dina katalog (mis. Book of Dead, Buffalo King, Book of Gold, Euphoria, Starburst, Responsins of Amon Re), pertandingan anyar (mis. Mystery Reels, Dynamite Riches, Quest to the West) sareng 12 jackpot, jackpot pangluhurna anu biasana aya dina Mega Moolah (langkung ti € 3 juta) sareng King Cashalot (langkung ti € 1 juta).

Penggemar kaulinan méja ogé gaduh kasempetan pikeun mendakan hal pikeun diri di dieu. Diantara 200 judul pertandingan, teu kakirangan jinis roulette pang populerna (Éropa, Perancis, Amérika atanapi Multiplayer), blackjack, poker, baccarat, Keno, video poker, Mahjong, bingo sareng kartu goresan.

Kaulinan mobile sareng langsung

Bagéan anu misah dina kasino Nomini parantos disiapkeun pikeun penggemar kaulinan kasino langsung. Pamaén tiasa linggih dina salah sahiji 50 Live Roulette, Live Blackjack, Live Baccarat sareng Live Poker tabel. Sadaya kaulinan disayogikeun ku panyadia game live anu pangsaéna di industri - Evolution Gaming.

Halaman wéb kasino ogé cocog sareng kaseueuran alat mobile. Ieu ngandung harti yén panggunaan kaulinan ogé deposit sareng ditarikna dimungkinkeun nganggo smartphone sareng tablet anu nganggo sistem ios atanapi Android.

Bonus sareng promosi

Tawaran bonus anu disiapkeun ku Nomini pikaresepeun pisan dibandingkeun sareng kasino online anu sanés. Mimiti, aya tawaran wilujeng sumping tilu léngkah:

  • Naon waé pamaén anyar anu ngadaptar dina kasino sareng nyayogikeun deposit mimitina sahenteuna € 20 bakal diganjar ku 200% dugi ka € 50 deposit bonus sareng 30 puteran gratis kanggo dianggo dina slot Book Dead.
  • Deposit kadua kalayan nilai minimum € 20 dileler ku Nomini 50% bonus dugi ka 300 €.
  • Deposit katilu sahenteuna € 20 bakal diganjar ku 100% dugi ka € 100 deposit bonus.

Anu penting, masing-masing tina tilu bagian promosi ngagaduhan syarat taruhan 35x.

Nomini Kasino ogé ngarayakeun unggal akhir minggu ku nawiskeun para pangguna samentawis bonus, masing-masing ngagaduhan aturan sareng hadiah anu béda pikeun dimeunangkeun. Inpormasi lengkep ngeunaan naon anu parantos disiapkeun dina halaman wéb saminggu tiasa dipendakan dina bagian "Promosi kuring", saatos lebet kana akun pamuter.

Operator ogé ngamajukeun pamaén satia ku ngantepkeun aranjeunna gabung sareng klub VIP dimana pangguna nampi jasa anu dipersonalisasi sareng kasempetan pikeun kéngingkeun bonus unik sareng hadiah, ogé maca ulasan pamaén Nomini Kasino. Pikeun milarian terang kumaha gabung sareng kasino kantun ngirim email ka: [email protected]

Uang deui

Daptar metodeu ditarikna kas anu aya dina Nomini 23 kasino langkung pondok tibatan dibandingkeun sareng setoran. Ngan ukur Visa anu sayogi pikeun kiridit sareng kartu debit, sareng kartu gajih henteu sayogi. Kasino mastikeun yén sadaya ditarikna dikredit langsung saatos verifikasi transaksi. Ngan dina kasus transfer bank, sadaya prosés tiasa dugi ka 5 dinten damel.

Jumlah minimum anu tiasa ditarik di kasino sami sareng € 20 sareng maksimal nyaéta 10.000. Upami pamaén mutuskeun mundur artos anu henteu acan dianggurkeun, anjeunna kedah tumut kana akun anu kasino bakal ngeusi biaya tambahan 10% tina jumlah dugi ka maksimal 100 €.

Patarosan Remen Tanya

  • 1. Lisensi naon anu dipibanda kasino?

    Website éta dilisensikeun ku Otoritas kaulinan Malta. Lisensi sareng Status Hukum di Indonésia teu acan diatur.

  • 2. Kumaha carana abdi tiasa ngahubungi staf kasino?

    Anjeun tiasa ngobrol sareng konsultan kasino ngalangkungan live chat, ngirim e-mail sareng ngobrol dina telepon. Salaku tambahan, éta patut maca bagian FAQ tina kasino Jackpot.

  • 3. Naon kode promo kasino?

    Nomini promo code henteu diperyogikeun pikeun ngaktipkeun promosi sareng bonus kasino.

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.9/10 Reputasi alus teuing

Nomini Kasino mangrupakeun tempat anu saé pikeun pemula sareng pamaén anu berpengalaman. Katalog anu matak, ngandung ampir 2.000 gim, ngajantenkeun pikaresepeun dina kasino salami jam-jaman. Hatur nuhun kana bonus wilujeng sumping anu pikaresepeun, masing-masing pangguna kasino énggal tiasa ngaraosan bebas muter dina liang anu pang populerna sareng kontan kanggo kaulinan salajengna.

  • Garapan Pamaké

    8
  • Software

    10
  • Bonus Jeung Promosi

    7
  • Métode Pamayaran

    10
  • Alus Namina

    1
  • Payout Time

    7
  • Palayanan Palanggan

    9

Casinos Séjén

  • Betchan Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% Ka 500 $ Jeung 30 Free Spins (0,4 $ / Spin)

    Minimum Deposit: $ 100 Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

    • Kavling Of Games;
    • Loba Pamekar Reputable;
    • 24/7 Palanggan Service;
    • Wr Teuing High;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Twin Casino

    7.6/10 Reputasi anu saé

    100% Ka 200 Eur Jeung Free Spins 200 (0,1 Eur / Spin)

    Minimum Deposit: 10 Eur, The Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited, Unsupported Metode Pembayaran: Skrill

    • Dilisensikeun Ku Malta;
    • 5 Basa;
    • Payouts Gancang;
    • Taya 24/7 Rojongan;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Energy Casino

    8.5/10 Reputasi hébat

    100% Pikeun Eur 200

    Minimum Deposit: 10 Eur, The Maximum Ditarikna Jumlah: Unlimited

    • Lisensi Ti Britania Raya Jeung Malta;
    • Sadia Dina 11 Basa;
    • Ssl Ditangtayungan;
    • Rojongan Téknis Online Teu Sadia 24 Hours A Day, 7 Ari A Minggu;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari