Redbet Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.7/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • 0-4 jam E-Tembok Ditarikna. Teu aya wates ditarik;
  • Ramah-ramah;
  • Diical ku skl;

Kalemahan

  • Sajumlah ageung nagara terbatas;
  • Chat Live henteu sayogi 24/7;

Rinci

Juragan Evoke Gaming Malta Ltd.
website http://www.redbet.com
Asup 965
Didirikeun 2005
Lisénsi Gibraltar Regulatory Authority, Malta Gaming Authority
Bahasa Inggris, Fungnis, Jerman, Norwegia, Turki, Portugis, Spanyol
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi Evoke Gaming
Batesan Mindahkeun Teu aya wates
Mindahkeun Bank 1-5 dinten
E-Dompét 0-2 jam
Kiridit / Debit 1-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 2516
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-24 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu diperyogikeun, mobile / tablet, olahraga
Syarat 100% dugi ka € 100, 100% dugi ka 1000 SEK, 100% dugi ka € / £ 100, kristal slot listrik

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • Redbet Casino

    100% dugi ka € 100, 100% dugi ka 1000 SEK, 100% dugi ka € / £ 100, kristal slot listrik

Redbet Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.7/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • BetChain Casino

    9.6/10 Reputasi alus teuing

    100% dugi ka € 200 / 1BTC + 200 Bonus Bonus

    • Enkripsi SSL hadir;
    • Kasino sayogi di instan maén;
    • Kaulinan diuji ku laborit Kasino tiasa diaksés dina alat sélulér;
    • Obrolan Live sayogi;
    • Hirup kasino hadir;
    • Teu ngadukung telepon;
    • Kasino henteu tiasa di Inggris;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Sunnyplayer

    9.6/10 Reputasi alus teuing

    Bonus tawaran dugi ka 50 euro

    • Reputasi sampurna anu kabuktian ku waktos;
    • Liang jackpot kutang panggunaan;
    • Teu aya wates ditarikna;
    • Pilihan terbatas tina genres game;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Zet Casino

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    100% bonus, dugi ka € 500 + 200 bonus

    • Rupa-rupa supplier software;
    • Ramah-ramah;
    • Hirup kasino sayogi;
    • Chat Chat;
    • Sajumlah rada kawates kaulinan langsung;
    • Seueur wangenan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari