SlotWolf Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.4/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Seueur panyadia parangkat lunak perangkat lunak;
  • Obrolan Live dibuka 24/7;
  • Desain anu paling ramah;
  • Saringan ramah pangguna dina lobi kasino;

Kalemahan

  • Sababaraha larangan nagara;

Rinci

Juragan N1 Interactive Ltd. Casinos
website https://www.slotwolf.com
Asup 939
Didirikeun 2019
Lisénsi Malta Gaming Authority
Bahasa Inggris, Rusia, Jérman, Funggun, Portugis, Norwegian, Jepang, Gandia, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, Spanyol, basa Perancis, Spanyol, basa Dolor, Spanyol, basa Disa
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi Slot Wolf Affiliates
Batesan Mindahkeun OUR / USD 2,500 per dinten, Eur / USD 7,500 per minggu, Eur / USD 15,000 per bulan
Mindahkeun Bank 3-5 dinten
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 3-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-24 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 150% dugi ka € 150 + 150 Bonus) 100% dugi ka € 150, 30 Deposit, 150% dugi ka € 100% Sahusna

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • SlotWolf Casino

    150% dugi ka € 150 + 150 Bonus) 100% dugi ka € 150, 30 Deposit, 150% dugi ka € 100% Sahusna

SlotWolf Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.4/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Cashmio Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% bonus, dugi ka $ 50 + 50 spins dina slot slot

    • Desain ramah. Waktu 0-24 ditarikna;
    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • Teu aya urat;
    • Kedah didaptarkeun pikeun kontak;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Gslot Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € 100 + 100 Bonus Bonus ..., 50% dugi ka € 100 € € + Spins Ékonomi, 50% dugi ka € 100 Dinten Boncey

    • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
    • Live Chat sayogi 24/7;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Kaulinan anu ramah;
    • Loba nagara terbatas;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Winz.io Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% Bonus, dugi ka 400 CAD

    • Fiat sareng kristo kristo diwenangkeun;
    • pamrosesan gancang;
    • Bahas Bonus & Promosi;
    • Langkung 5,000 kaulinan kasino;
    • 24/7 dukungan gancang sareng ramah;
    • Live Live Kasino;
    • diwatesan di Inggris sareng AS;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari