SNAI - Mei 2022

Maén Kiwari
9.5/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Kasino online ti saprak 1998;
  • Wates ditarikna luhur;
  • Aplikasi Casoo Casoo pikeun android sareng ios;

Kalemahan

  • Dukungan henteu sayogi 24/7 sareng henteu aya anu hirup;
  • Kasino ngadukung ngan hiji basa;
  • Ngan hiji mata uang sayogi - eur;

Rinci

Juragan Snaitech Spa
website https://www.snai.it/
Asup 950
Didirikeun 1998
Lisénsi Italy
Bahasa Didiian
RTP
Manual Flushing Teu dinyatakeun
Program Afiliasi n/a
Batesan Mindahkeun per bulan € 84,000, per minggu € 21,000, per dinten € 3,000
Mindahkeun Bank 2-7 dinten bisnis
E-Dompét 24-72 jam
Kiridit / Debit n/a
Cék n/a
Kaulinan 2157
Kontak n/a
Waktu Tunda n/a
Waktos Respon n/a
Jenis Kasino Maénkeun Marak, Mobile, olahraga
Syarat n/a

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

SNAI

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.5/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Bet It All Casino

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    200% bonus, dugi ka $ / € 50 + 100 spins dina usaha anu paling atanapi slot Starzo

    • 100.000 ditarikna bulanan USD;
    • Live Chat 24/7;
    • Sababaraha mata uang katampi;
    • Handap anu ramah;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Barbados Casino

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    100% bonus, dugi ka € / $ 200 + 100 spins tambahan

    • Kaulinan ponsel hiji pilihan;
    • Sayogi di Play instan;
    • Hirup kasino dibuka;
    • Henteu aya obrolan anu hirup;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • GetSlots Casino

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    100% dugi ka $ 225 + 150 Bonus Bonus, 75% dugi ka $ 225, Deposit Deposit, 100% dugi $ 300 Deposit, 30% dugi ka $ 800 dugi ka $ 800

    • Imah pikeun panyadia parangkat lunak;
    • Sababaraha pilihan pembayaran anu sayogi;
    • Ditariksa dina 24 jam - sakali diolah;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Antreface ramah pangguna;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari