True Flip Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.4/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Panyadia parangkat lunak luhur;
  • Kasino ngagaduhan fasilitas chat Live;
  • Desain anu paling ramah;
  • Lobi anu ramah pangguna;

Kalemahan

  • Sababaraha larangan nagara;

Rinci

Juragan Blockchain Games N.V
website https://trueflip.io/
Asup 940
Didirikeun 2017
Lisénsi Curacao
Bahasa Inggris, Jérman, Spanyol, Portugis, Norwegian, Rusia, Korea
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi TruePartners
Batesan Mindahkeun EUR 10.000 per minggu, eur 40,000 per bulan
Mindahkeun Bank 24-48 jam
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 24-48 jam
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected], Tel:+447441951376
Waktu Tunda 0-24 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 75% dugi ka € 300 / 0,5 BTC, 50% dugi ka € 400 / 0,5 Btc, 150% dugi ka € 300 BTC +

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • True Flip Casino

    75% dugi ka € 300 / 0,5 BTC, 50% dugi ka € 400 / 0,5 Btc, 150% dugi ka € 300 BTC +

True Flip Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.4/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Betchan Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € / $ £ 100 + 30 bonus ..., 50% dugi ka € / $/ £ 100 bonus ..., 50% dugi ka Emas Owl OnL Slot Athena, Bonus Deposit 3th, 50% dugi ka € / $ £ 100 £ 100 Bonek

    • Nawiskeun 7 basa anu béda;
    • Aman sareng énkripsi SSL;
    • Kabuktian ku audit mandiri;
    • Dileler ku sertipikat amanah;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Henteu ngadukung telepon;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • SlotWolf Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    150% dugi ka € 150 + 150 Bonus) 100% dugi ka € 150, 30 Deposit, 150% dugi ka € 100% Sahusna

    • Seueur panyadia parangkat lunak perangkat lunak;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Desain anu paling ramah;
    • Saringan ramah pangguna dina lobi kasino;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Cashmio Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% bonus, dugi ka $ 50 + 50 spins dina slot slot

    • Desain ramah. Waktu 0-24 ditarikna;
    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • Teu aya urat;
    • Kedah didaptarkeun pikeun kontak;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari