Winz.io Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.3/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Fiat sareng kristo kristo diwenangkeun;
  • pamrosesan gancang;
  • Bahas Bonus & Promosi;
  • Langkung 5,000 kaulinan kasino;
  • 24/7 dukungan gancang sareng ramah;
  • Live Live Kasino;

Kalemahan

  • diwatesan di Inggris sareng AS;

Rinci

Juragan Dama N.V.
website https://winz.io/
Asup 934
Didirikeun 2020
Lisénsi Curacao
Bahasa Inggris, Rusia, Kanada-Perancis
RTP
Manual Flushing Dilabélan gigireun unggal pertandingan
Program Afiliasi winz.team
Batesan Mindahkeun 5000 € per dinten; 15000 per minggu; 45000 € per bulan
Mindahkeun Bank 3-5 dinten
E-Dompét 0-1 jam
Kiridit / Debit 3-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 5000+
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-1 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 18+ Sarat sareng Kaayaan anu lengkep. Punten gantungkeun tanggung jawab

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

Winz.io Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.3/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • Kaboo Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    200% bonus, dugi ka 1000 Sek + 5 rel

    • Ramah-ramah;
    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Panyadia parangkat lunak top-under;
    • Live Chat sayogi 24/7;
    • Sababaraha larangan nagara;
    • Moal tiasa ningali kaulinan tanpa ngadaptar;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • KatsuBet Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    10 BONUS SPIN dina FLVIS bangku di ..., 100% dugi ka € 100 €

    • Imah pikeun perusahaan software anu pimpinan;
    • Sababaraha pilihan pembayaran;
    • Obrolan Live sayogi;
    • Kaulinan anu ramah;
    • Obrolan Live henteu sayogi 24/7;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • ComeOn Casino

    9.3/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € / £ 25, 100% dugi ka 1000 NOK + 100 bonus ..., 100% dugi ka 1500 CAD + 3, 100% dugi ka 300%

    • Pigura 0-24 ditarikna;
    • Ramah-ramah;
    • Fitur chat;
    • Manual siram;
    • Henteu aya Doklat Pelanggan 24/7;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari