ZenBetting Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.4/10 Reputasi hébat
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Ditarikna gancang (gumantung kana status);
  • Bumi kanggo beban panyadia parangkat lunak luhur;
  • Obrolan Live dibuka 24/7;
  • Desain anu ramah;

Kalemahan

  • Pilihan terbatas ngeunaan kaulinan poker video;

Rinci

Juragan RR Investments N.V.
website https://www.zenbetting.com/
Asup 942
Didirikeun 2017
Lisénsi Curacao
Bahasa Inggris, Rusia, Cina, Perancis, Alish, Fungsia, Turki, Jérman, Croand, Walkecian, COBo, Barat
RTP
Manual Flushing Henteu diajarkeun
Program Afiliasi Zen Betting Affiliates
Batesan Mindahkeun Eur 50,000 per minggu
Mindahkeun Bank 0-6 jam
E-Dompét 0-6 jam
Kiridit / Debit 0-6 jam
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 0
Kontak E-Mail:[email protected]
Waktu Tunda 0-6 jam
Waktos Respon Akhirna 3
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 100% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 50% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 25% nepi ka € 600, 3rd deposit Bonus, 25% nepi ka € 1000, 4 deposit Bonus

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

  • ZenBetting Casino

    100% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 50% nepi ka € 200 + 100 Bonus ..., 25% nepi ka € 600, 3rd deposit Bonus, 25% nepi ka € 1000, 4 deposit Bonus

ZenBetting Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.4/10 Reputasi hébat
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    8
  • Payment Methods

    7
  • Reputation

    9
  • Payout Time

    9
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • True Flip Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    75% dugi ka € 300 / 0,5 BTC, 50% dugi ka € 400 / 0,5 Btc, 150% dugi ka € 300 BTC +

    • Panyadia parangkat lunak luhur;
    • Kasino ngagaduhan fasilitas chat Live;
    • Desain anu paling ramah;
    • Lobi anu ramah pangguna;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Betchan Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    100% dugi ka € / $ £ 100 + 30 bonus ..., 50% dugi ka € / $/ £ 100 bonus ..., 50% dugi ka Emas Owl OnL Slot Athena, Bonus Deposit 3th, 50% dugi ka € / $ £ 100 £ 100 Bonek

    • Nawiskeun 7 basa anu béda;
    • Aman sareng énkripsi SSL;
    • Kabuktian ku audit mandiri;
    • Dileler ku sertipikat amanah;
    • Live Chat Buka 24/7;
    • Henteu ngadukung telepon;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • SlotWolf Casino

    9.4/10 Reputasi hébat

    150% dugi ka € 150 + 150 Bonus) 100% dugi ka € 150, 30 Deposit, 150% dugi ka € 100% Sahusna

    • Seueur panyadia parangkat lunak perangkat lunak;
    • Obrolan Live dibuka 24/7;
    • Desain anu paling ramah;
    • Saringan ramah pangguna dina lobi kasino;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari