Zet Casino - Mei 2022

Maén Kiwari
9.5/10 Reputasi alus teuing
  • Slot
  • Klub
  • Poker
  • Kartu Scratch
  • Roulette
  • Lotre
  • Tohan Olahraga

Kauntunganana

  • Rupa-rupa supplier software;
  • Ramah-ramah;
  • Hirup kasino sayogi;
  • Chat Chat;

Kalemahan

  • Sajumlah rada kawates kaulinan langsung;
  • Seueur wangenan nagara;

Rinci

Juragan Araxio Development N.V. Casinos
website https://m.zetcasino.com/en/
Asup 951
Didirikeun 2018
Lisénsi Curacao
Bahasa Jerman, Inggris, Norwegian, Hungaria, Strish, Rusia, Portugis, Turki, Winnis, Winnis
RTP
Manual Flushing Diaudkeun umum
Program Afiliasi Mate Affiliates
Batesan Mindahkeun 10 000 € per bulan ka 50 000 € per bulan (gumantung kana status pamuter)
Mindahkeun Bank 3-7 dinten
E-Dompét 24 jam
Kiridit / Debit 3-5 dinten
Cék Henteu ditawarkeun
Kaulinan 1688
Kontak E-Mail:[email protected], Tel:+35627780669
Waktu Tunda 0-24 jam
Waktos Respon n/a
Jenis Kasino HTML5, teu aya lampu kilat anu dibutuhkeun, mobile / tablet
Syarat 18+ T & CS Panawaran - Beghambleware.org

Software

Neundeun Duit

Ditarikna

Bonus

Zet Casino

Pamadegan Kami

Pikeun The Kasino
9.5/10 Reputasi alus teuing
  • User Experience

    10
  • Software

    10
  • Bonuses And Promotions

    9
  • Payment Methods

    8
  • Reputation

    10
  • Payout Time

    10
  • Customer Service

    10

Casinos Séjén

  • SNAI

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    Wilujeng sumping Bonus 100% dugi ka € 1,000

    • Kasino online ti saprak 1998;
    • Wates ditarikna luhur;
    • Aplikasi Casoo Casoo pikeun android sareng ios;
    • Dukungan henteu sayogi 24/7 sareng henteu aya anu hirup;
    • Kasino ngadukung ngan hiji basa;
    • Ngan hiji mata uang sayogi - eur;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Bet It All Casino

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    200% bonus, dugi ka $ / € 50 + 100 spins dina usaha anu paling atanapi slot Starzo

    • 100.000 ditarikna bulanan USD;
    • Live Chat 24/7;
    • Sababaraha mata uang katampi;
    • Handap anu ramah;
    • Sababaraha larangan nagara;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
  • Barbados Casino

    9.5/10 Reputasi alus teuing

    100% bonus, dugi ka € / $ 200 + 100 spins tambahan

    • Kaulinan ponsel hiji pilihan;
    • Sayogi di Play instan;
    • Hirup kasino dibuka;
    • Henteu aya obrolan anu hirup;
    Maén Kiwari
    • Slot
    • Klub
    • Poker
    • Kartu Scratch
    • Roulette
    • Lotre
    • Tohan Olahraga
Maén Kiwari